Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam danas radio prvi tretman za korove....
Što lontrel tako rano. Ako imate palamide idite pola doze Lontrela između dva tretmana od široke trave, a drugi put par dana posle drugog tretmana od široke trave.Ja cu sutra prskati sa Betanal + Safari + Lontrel + Trend.
To uopste nije mala doza lontrela s obzirom kolika je sada repa,moj savet preskoci lontrel sa prvim prskanjem@Mica
Doza Lontrela je mala samo 0.4l/ha. Svakako sam planirao 3 prskanja od sirokolisne trave.![]()
izgleda da niste jos nadrljali zbog mesanja insekticida sa herbicidom.ja sam vec prosao tu skolu,pa posle cele sezone se jezis kad pogledas parcelu(daj boze da ne bude tako)Ja danas prskao u fulu : belvedere+safari+goltix+lebaycid+trend ,korovi navalili a pipa slabo al kad je gratis da se ne baci,A i nicanje nije nešto po mojoj proceni ispod 80% pa je šteta za svaku koju popasu.