Stanislav
Član
Da li sejete sorte sa EPD tj startup-om, i kakva je razlika od obcnog semene,zanima me jer sam cuo da je to sam komercijala,pa da znam sta da kupim...,inace planiram da sejem marianku i original,sta kazete jel to OK?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da na jedan deo na koji nisam zaorao jesenas 8.16.24 tj. na 1.2 ha 500kg 37Nikola, jesi bacio 37 eurofertilovu ?
Naručip seme original, i giraf, jer ima girafa i bez start-up a ?
4.4 m zahvatSlavko koliki je zahvat ove tvoje rau drljce?
Seme se ne kupuje na kilo već na setvenu jedinicu. Koga interesuje ima Dr. Gruja 3 S.J. Gazete ipak neće sejati repu ove godine. Za one koje ne znaju potrebno je oko 1.2 S.J. po hektaru.Gde mogu kupiti kilo-2 semena secerne repe?
hvala na odg
To ti je kasno sada za 3x16 nemozes duboko da ga inkorporiras,kalijum repa ove godine nece ni koristiti iz tog djubriva sem da bude nekih abnormalnih padavina,svi znamo koliko se kalijum malo pomera u dubinu godisnje od prosle godine mozda par cm,a koren repe ide i preko 1,5m u dubinuJa cu ovih dana pruzeti npk ruski 3*16, pa cu cim vremenski uslovi dozvle da bacim 200kg po kj i to mu je to do prihrane preko lista na leto. Seme ce biti original sa start up-om.
Mico to ti je verovatno bolja zemlja sa vise kalijuma u zemlji neracunajuci kalijum 0-30cm dubine u zemlji posto taj i neznaci puno nesto repiNikola nemora da znaci prosle godine mije bila bolja repa tamo gdesam bacao petnajsticu u prolece.