Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Dali se nekom desio da poneke repe ( oko 8-10 % ) su se isušile , ne sasvim samo mladi listovi ,ostalo je samo 5 - 6 listova koji su porasli kao na zdravoj biljci a sredina gde su mladi listovi isušilo se . Sad počinje kao da istera nešto ali mi se čini kilavo i kao da tera na više mesta šta će od toga da bude videćemo . E sad da li je to od hemije ili od onog mraza što je bilo .
Slažem se sa Slobom, to je od đubriva. To se dešava kad se prihranjuje rasipačem, sa AN-om, ili KAN-om, tu gde padne zrnce na vlažan list, ili upadne u sredinu, sprži taj deo. Zato se ovakav vid prihrane, uvek primenjuje preko podneva, po baš suvom i toplom vremenu, kada su listovi suvi i opušteni.
Pozdrav Zlatko, slabo si nam aktivan na forumu, lepo si sredio repu, super izgleda.
---------- Poruka napisana 29-05-12 u 17:12 ---------- Prethodna poruka je 28-05-12 at 19:48 ----------
nekako sam ove godine najmanje slika okacio na forum, imam ih na telefonu, ali me mrzi uploadovati. Nekako sam to prevazisao, pa sam malopre uslikao repu koja mi je bukvalno iza kuce, i sad evo kacim njene slike da pogledate.