Čime se bavite osim poljoprivredom?

Odg: Cime se bavite osim poljoprivredom?

vozim kamion po potrebi, i radim mehaniku sto sam i zavrsio

malo trgovinom na malo imam dva ducana mijesovite robe, ustvari punac i zena to vode a ja samo ponekad kad je guzva uletim, jos sarafam i svasta nesto jos... :haha:

Ja sem poljoprivrede tražim zlato. ::novac:: Ono zlato što su turci zaboravili kad su bežali iz Srbije. Kažu da ima veliku minizmatičku vrednost.

Pa slabo se trudiš, slabo kopaš.Turci su to duboko zaorali. Ako ne nađeš zlato naćićeš kvalitetnu vodu.:haha:

Sredjujem stare traktore i stabilne motore :D u pauzama i uvece odrzavam DX veze Radio-stanicom :haha:

Studiram. :p

Imam talenta za mnoge stvari... Od kojih nijedna ne generise prihod. :haha:

moras imati rezervna opcija.......
dsc00642.jpg

... i ja zurio za poslom, zavrsi skolu, pa se ponadah, kad oni kazu, prvo vojska, ::spreman na sve::, na to JA odma RAZUMEM!!!
dodjo iz vojske ono pukla firma, aj u pm.
razmislim , decu , stacu, osta samo poljoprivreda, malo je to, zapalim preko grane, obnovim malo masineriju,
kupim zemlju, i ajde kuci.
ali mi svaba slomi ledja, zato. kad najbolje razmislim, da sam radio na svome, i bio kuci imao bih malo manje, ali bih bio zdrav!
moje neko misljenje, najbolje je danas biti u vezi i poslu samo sa SELJAKOM, jedino jos on placa korektno, ostalo su prevare i kradje! :bravo:

Nazad
Vrh