Tomić Toma
Član
Ja pre 7 dana. Jos da je malo (vise) sredim...Ja danas kupio prikolicu.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja pre 7 dana. Jos da je malo (vise) sredim...Ja danas kupio prikolicu.

?
?800 evropljana. Sa stranicama, farbanjem, vazdusnom i svetlecom instalacijom i jos vazda sitnica izace do 1500e
Pa i nije. Kad vidim da su zamazane od 1200-1500 evra, ova je i jeftina. Ovako uradim stranice, stavim kocioni top... i znam sta imam. Sasija nigde varena niti krivljena, kipa radi, obrtna ruda. Mislim da ipak nije mnogoPreplacena, al nek je sa srecom i da se brzo isplati!!!

Pa i nije. Kad vidim da su zamazane od 1200-1500 evra, ova je i jeftina. Ovako uradim stranice, stavim kocioni top... i znam sta imam. Sasija nigde varena niti krivljena, kipa radi, obrtna ruda. Mislim da ipak nije mnogo
 Kod nas se vrlo lako daju nabaviti za smesne pare. Fak je (bio) iz Loznice i pravio ovakve prikolice po IMT licenci, pa se daju lako i jeftino naci
 Kod nas se vrlo lako daju nabaviti za smesne pare. Fak je (bio) iz Loznice i pravio ovakve prikolice po IMT licenci, pa se daju lako i jeftino naci 

:
  :  
	Imao, ali za 2200e (covek radio u Faku, pa uzeo za dugove). Ja sam rekao da ce izaci maximum 1400-1500e da je sredim u fullu. Sa stranicama malo preko 1000e, onda jos farbanje i struja, pa creva od kocnica i za kipu. Ma ima da bude ko bonbona@Tomic Toma za te pare koliko ce te izaci ova kad sredis imao si i novu da kupis,blizu tebe.
Ali u svakom slucaju nek je sa srecom.
 I mene u narednih par godina ceka taj posao, samo da je
I mene u narednih par godina ceka taj posao, samo da je ....
....
 , sad bi mogla i šatra da se diže
, sad bi mogla i šatra da se diže , tako se stvara kapital a ne oma džondiri, klasovi, fedntovi i ostali svemirski brodovi.
, tako se stvara kapital a ne oma džondiri, klasovi, fedntovi i ostali svemirski brodovi.