Tomić Toma
Član
Ja pre 7 dana. Jos da je malo (vise) sredim...Ja danas kupio prikolicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja pre 7 dana. Jos da je malo (vise) sredim...Ja danas kupio prikolicu.
800 evropljana. Sa stranicama, farbanjem, vazdusnom i svetlecom instalacijom i jos vazda sitnica izace do 1500e
Pa i nije. Kad vidim da su zamazane od 1200-1500 evra, ova je i jeftina. Ovako uradim stranice, stavim kocioni top... i znam sta imam. Sasija nigde varena niti krivljena, kipa radi, obrtna ruda. Mislim da ipak nije mnogoPreplacena, al nek je sa srecom i da se brzo isplati!!!
Pa i nije. Kad vidim da su zamazane od 1200-1500 evra, ova je i jeftina. Ovako uradim stranice, stavim kocioni top... i znam sta imam. Sasija nigde varena niti krivljena, kipa radi, obrtna ruda. Mislim da ipak nije mnogo
Imao, ali za 2200e (covek radio u Faku, pa uzeo za dugove). Ja sam rekao da ce izaci maximum 1400-1500e da je sredim u fullu. Sa stranicama malo preko 1000e, onda jos farbanje i struja, pa creva od kocnica i za kipu. Ma ima da bude ko bonbona@Tomic Toma za te pare koliko ce te izaci ova kad sredis imao si i novu da kupis,blizu tebe.
Ali u svakom slucaju nek je sa srecom.