Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolege pozvani ste na aldomas juce stigla prinova YTO 504 nov,i za koji dan stize pojacanje ZTS 16145.Bice slike kad budem imao malo lufta .
Traktor izgleda veoma lepo
Prikljucne masine sa malo vremena i truda mozes dovesti u mnogo bolje stajne.
Nek ti je srecna kupovina i da se masine i traktor sto pre isplate
Hvala, traktor je perfektan ali od stajanja cu morati da mu skinem pumpu da je nosim na mali servis jer kad ga palim nece da sastavi, ne dobija dovoljno nafte.
A inace sve sam platio 4500e tako da sam prosao ekstra a pritom traktor ima 1100sati rada.
E stvarno ne znam, neki kazu da je leskovacki neko imt, sad kome verovatiKolegama cestitam kupovinu da se masine otplate i zarade nove.
Milos Vrsac sa kupovinom si prosao extra , koji su plugovi na tvojoj slici?
Da li si isao preko Panceva i Bavanista ili auto putem?Takodje sam video nekog Stajera na slepki oko 16:30 prosao kroz Bavaniste.Pa onda.si prosao pored mene. Ja sam bio iza sa sivim autom.
Kako te sluzi berac, jel isti kvalitet kao Z 223? Da li moze inace da se kupi u srbiji nov?Kod mene u dvoriste stigla ista marka.. dao masseya i doplatio 3000.