Čestitke za ponove.

@Sicko1984 Aha, izvini, nisam te razumeo
Nisam još radio. Probao sam vrlo sličnu Rinieri. Lovol je vuče bez problema.
Skupa je ova, jebi ga. Razmišljao sam da kupim Rinieri, jeftinija je 126k, al u poslednjem trenutku uzmem ovu. Ni sad nisam siguran dal sam dobro postupio

Rinieri
FRP 16D
764.000 rsd

Spedo
PSTE 20 16-51
890.000 rsd

koliko moze da se izbaci pipalica u stranu moze li da radi u medjurednom od 5 m?
Evo, izmerio sam. Pa može dosta, 140-150cm od ivice zadnje gume. Ovo su šire gume, 12.4 28
a01b898e22b98a3ba7d4ace3a272eb95.jpg

Tako sam i mislio ..
Znaci u 5 m ako ides traktorom po sredini ne moze pipalica da udje u red kad radi odgrtanje
Traktor ze zabacuje u odgrtanju nego kad se zagrce mada ti imas i veci traktir pa ti to nece biti problem..
Jeste li imala kombinacija od 4 diska za odgrtanje i 3 za zagrtanje?

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Tako sam i mislio ..
Znaci u 5 m ako ides traktorom po sredini ne moze pipalica da udje u red kad radi odgrtanje
Traktor ze zabacuje u odgrtanju nego kad se zagrce mada ti imas i veci traktir pa ti to nece biti problem..
Jeste li imala kombinacija od 4 diska za odgrtanje i 3 za zagrtanje?

Ne razumem baš šta si napisao. 140-150 je max izbacivanje, to si pitao, pa sam izmerio. Nikada ni blizu je (onu kojom sam radio) nisam toliko izbacio. Radio sam takvom, IMT 539, bez ikakvih tegova, odgrtanje. 3.5 metra, 4, 4.5 i 5 metara. Nigde nikakav problem, nikakvo zanošenje. Zato sam je i kupio.
A za baterije sa više tanjira - naravno, može napraviti šta hoćeš, ja ću uzeti i nož za podsecanje i jedan bio rotor.
Jel sam ja nesto pobrkao ili je spedo tanjiraca ranije bila 850 kg

Zavisi koja, ima ih brdo. Ja sam hteo ovu da bi mogao Lovol da je vuče, a 16 zbog penetracije, 40kg po disku.

Poslednja izmena:
Pa ako je medjuredno rastojanje 5 m i traktor mora ici zbog grana po sredini reda onda pipalica mora biti izbacena naj manje 2.6 metara od sredine traktora

Nazad
Vrh