Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
aj neki normalan koemntar pored ovog lupetanja i zavisti.sin 19 i kcerka 18 prosli na fondovima za mlade pa prodali nedavno 939 i 936 koji su bili debelo spremni za remont posebno 936.menjac se trebao radit pod hitno na oba pa kad smo sve stavili u klakulaciju za male pare odnosno sto cemo mi iz svog dzepa morat dat cemo dobit nov stroj a drugo od jako puno zakupa smo odustali i nema vise potrebe za dva traktora od 400ks.ja nisam bio za kupovinu al sinnapao.a da rastavljam ova dva i sarafam nemam vise ni volje pored ovogstanja u poljoprivredi.da placam majstora i delove za ova dva da reparira izaslo bi me skuplje.za pacenike jesam kukao sam i prodao sam 13jutara da podmirim neke troskove.ida sam znao ove sto su gazili njive dok su ispitivali naftu tako placat naterao bi ihda mi izgaze sve tu sam obrnuo lepe pare kamo srece da su izgazili sve.dobio pomoc za manjine od drzave i posebno od grada jos i oprostili nam zakup drzavne za proslu i pretproslu godinu.najbolji potez od svega je bio sto smo odustali od jako puno priatnog zakupa.uvek sam racunao dobit zajedno s mojomzemljom pa kad smo stavili posebno na papir te zemlje +- od 2018 sam u minusu na njima.na ove cene i susu iznad 150e jutro ne isplati se radit.istekne jos par ugovora odjebat i njih pa nek im rastekorov boli me **greška.kad se sve stavi uz fondove sto su deca dobili za jako male pare kupili smo nov traktor.dali su nam previse dobru ponudu odnosno popust i nismo hteli da ovo propustimo.kad bih napisao cifru za kolko malo para smo zapravo kupili traktor ne bi verovali a drugari takva prilika se ne propusta i kad je stanje u poljoprivedi katastrofa.za pacenike i par ovih pametnih kojih ima leb te jebo u svakoj temi koju otvorim ovde da malo manjetipkate i provodite vreme ovde mozda i vi jednog dana budete vozili ovakvu masinuMožda je čovjek dobio demo traktor na probu. A i da ga je kupio on zna zašto i kako ga je kupio.
Opg Hobi;
Niko ti ništa nebi komentarisao da su ti postovi realni.
Kako da te ljudi shvate za ozbiljno kad u jednom postu napišeš da si prodao 12 jutara zemlje, pa sad nije 12 nego 13, da bi pokrio neke dugove,
A u drugom postu napišeš kako ti dva Dajc kombajna stoje u rezervi, i da nisu radili od 2021.godine.
Pa šta je realnije prodati u slučaju nužde?
Stvarno svašta pišeš, pa se čudiš što ti ljudi komentarišu.
Nema tu nikakve zavisti što kolega spominje.
Kolega bravo na iskrenom i korektnom pisanju. slicno razmisljamo. Posebno u delu lupetnja i zavisti. jos jednom bravo.aj neki normalan koemntar pored ovog lupetanja i zavisti.sin 19 i kcerka 18 prosli na fondovima za mlade pa prodali nedavno 939 i 936 koji su bili debelo spremni za remont posebno 936.menjac se trebao radit pod hitno na oba pa kad smo sve stavili u klakulaciju za male pare odnosno sto cemo mi iz svog dzepa morat dat cemo dobit nov stroj a drugo od jako puno zakupa smo odustali i nema vise potrebe za dva traktora od 400ks.ja nisam bio za kupovinu al sinnapao.a da rastavljam ova dva i sarafam nemam vise ni volje pored ovogstanja u poljoprivredi.da placam majstora i delove za ova dva da reparira izaslo bi me skuplje.za pacenike jesam kukao sam i prodao sam 13jutara da podmirim neke troskove.ida sam znao ove sto su gazili njive dok su ispitivali naftu tako placat naterao bi ihda mi izgaze sve tu sam obrnuo lepe pare kamo srece da su izgazili sve.dobio pomoc za manjine od drzave i posebno od grada jos i oprostili nam zakup drzavne za proslu i pretproslu godinu.najbolji potez od svega je bio sto smo odustali od jako puno priatnog zakupa.uvek sam racunao dobit zajedno s mojomzemljom pa kad smo stavili posebno na papir te zemlje +- od 2018 sam u minusu na njima.na ove cene i susu iznad 150e jutro ne isplati se radit.istekne jos par ugovora odjebat i njih pa nek im rastekorov boli me **greška.kad se sve stavi uz fondove sto su deca dobili za jako male pare kupili smo nov traktor.dali su nam previse dobru ponudu odnosno popust i nismo hteli da ovo propustimo.kad bih napisao cifru za kolko malo para smo zapravo kupili traktor ne bi verovali a drugari takva prilika se ne propusta i kad je stanje u poljoprivedi katastrofa.za pacenike i par ovih pametnih kojih ima leb te jebo u svakoj temi koju otvorim ovde da malo manjetipkate i provodite vreme ovde mozda i vi jednog dana budete vozili ovakvu masinu