Čestitke za ponove.

Svi ograniceni a ti genije prodao zemlju da otplatis kredit,Darko ti je napisao da je bilo normalnije da si prodao kombajne a ne zemlju ali ti tago neogramicen ne kapiras

Шта сте запели за земљу коју је продао, није туђу продао већ своју. Вероватно комбајни нису могли да покрију расход. Ако човек има доста земље шта га брига за 12-13кј, ако инвестиција успе брзо ће он то вратити,а и да не врати битно је да је на површини.

Piši polako, staloženo, šta se nerviraš.
Slobodno možeš koristiti veliko slovo, zarez.
Moraš da razgraničiš rečenice da bi mi "ograničeni" mogli da te razumemo. 🍻

Zemlja se prodaje kad više nema šta da se proda.
druze samo se ti drzi toga.takvi su ovde prvi propali.kupuej i prodajem zemlju vec 20g 2017 kad sam kupio doslovce rupace koje nitko nije hteo tojest dotad su bile rupace i smetliste rekli vidi ludaka.nedavno sam te iste rupace skoro11j u komadu prodao Matijevicu za 17tisuca jutro a kupio jutro za skoro deset puta manje.da ne znam sta da sam sejao od 2017 ne bih izvukao tolku zaradupo jutru sve skupa ni upola mozda jedino da sam travu sejao al zavrsio bihonda iza resetaka.dok su svi kupovali samo dobru zemlju ja sam kupovao sve i losu i dobru.jedan iz susednog sela prodaje ovde zemlju za 15-20jutro i kupuje u zapadnom delu za te iste pare 5 -6jutara.najmanje trecinu sto sam stekao sam stekao upravo iz toga kupovanja i prodavanja zemlje.najmanje od prodaje useva
Шта сте запели за земљу коју је продао, није туђу продао већ своју. Вероватно комбајни нису могли да покрију расход. Ако човек има доста земље шта га брига за 12-13кј, ако инвестиција успе брзо ће он то вратити,а и да не врати битно је да је на површини.
jednostavno zavist druze.odavno sam rekao da nepostoji tolka zavist izmedudrugih kao sto je zavist izmedu nas koji se bavimo ovim poslom.tacno ono bolje da susedu umre krava nego meni ovde se na forumu sme samo pisat losi rezultati nislucajno dobri jer odmah ide sta lupetas iostala druzina
i Darko za tovju informaciju ostao sam bez par prstiju na obe ruke 2015.eto sto tako pisem

To si lepo rekao.
Treba malo razmisliti pre pisanja ovde.

U potpunosti ti verujem da si najmanje zaradio od prodaje useva s obzirom da si napisao relativno skoro da 10-15 godina nisi imao više od 20 m pšenice po jutru. Još i to malo prodaš a ne naplatiš, to je tek muka.

Nema ovde zavisti nikakve,
Samo ne ide jedno sa drugim da se konstantno kuka kako je propast i kako će se najverovatnije odustati od ovog posla, i kako je godinama sve gore i gore, i svake godine minus, a onda padne nov izuzetno ozbiljan traktor.
To je ono što ljudima bode oči. Nije to zavist.

Da pišeš realno, daleko više ljudi bi ti čestitalo i ne bi bilo ovo rasprave.

A Matica ne sme da spomene iako ga je on prvi isprozivao🤫,prodao jutro zemlje jer ga mrzelo da ide samo za njega,sto nisi slao radnika da ide za to prima platu ko ga sisa

Nazad
Vrh