Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
druze samo se ti drzi toga.takvi su ovde prvi propali.kupuej i prodajem zemlju vec 20g 2017 kad sam kupio doslovce rupace koje nitko nije hteo tojest dotad su bile rupace i smetliste rekli vidi ludaka.nedavno sam te iste rupace skoro11j u komadu prodao Matijevicu za 17tisuca jutro a kupio jutro za skoro deset puta manje.da ne znam sta da sam sejao od 2017 ne bih izvukao tolku zaradupo jutru sve skupa ni upola mozda jedino da sam travu sejao al zavrsio bihonda iza resetaka.dok su svi kupovali samo dobru zemlju ja sam kupovao sve i losu i dobru.jedan iz susednog sela prodaje ovde zemlju za 15-20jutro i kupuje u zapadnom delu za te iste pare 5 -6jutara.najmanje trecinu sto sam stekao sam stekao upravo iz toga kupovanja i prodavanja zemlje.najmanje od prodaje usevaPiši polako, staloženo, šta se nerviraš.
Slobodno možeš koristiti veliko slovo, zarez.
Moraš da razgraničiš rečenice da bi mi "ograničeni" mogli da te razumemo.
Zemlja se prodaje kad više nema šta da se proda.
jednostavno zavist druze.odavno sam rekao da nepostoji tolka zavist izmedudrugih kao sto je zavist izmedu nas koji se bavimo ovim poslom.tacno ono bolje da susedu umre krava nego meni ovde se na forumu sme samo pisat losi rezultati nislucajno dobri jer odmah ide sta lupetas iostala druzinaШта сте запели за земљу коју је продао, није туђу продао већ своју. Вероватно комбајни нису могли да покрију расход. Ако човек има доста земље шта га брига за 12-13кј, ако инвестиција успе брзо ће он то вратити,а и да не врати битно је да је на површини.