Ovaj moj plug su vukli sa 220 ks tu kod tebe u ataru.Zemlja vam je baš pogodna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Atar u polju je korektan. Posle tri godine oranja sa rusom njive se uorale i nije toliko teško. Ali rit, to je patnja, riču traktori od 120 ks i tri brazde doduše na 3 x 40. Tu su i orali ti kvernelandi i kejsovi.Ovaj moj plug su vukli sa 220 ks tu kod tebe u ataru.Zemlja vam je baš pogodna.
Apsolutno sam istog stava. Samo sam mislio da točak moze biti na plugu kada se greda odsrafi, ali nema veze, oraću bez točka.Nema potrebe knapovati. Bolje da je traktor rasterecen. Potrosices litru goriva vise po jutru ali zato kada ti treba dodatna snaga (trag kombajna, prikolice po mokrom, ovratine) imas na raspolaganju.
Tako je.Nema potrebe knapovati. Bolje da je traktor rasterecen. Potrosices litru goriva vise po jutru ali zato kada ti treba dodatna snaga (trag kombajna, prikolice po mokrom, ovratine) imas na raspolaganju.
А што не видите па не направите ту где се шрафи трећа глава да се точак причврсти. Ако нисте сами вични ваљда има неки добар машин бравар то да одради да направи нови носач.Apsolutno sam istog stava. Samo sam mislio da točak moze biti na plugu kada se greda odsrafi, ali nema veze, oraću bez točka.
Aco čestitam na izboru pluga i mislim da ništa više netreba reći a što se tiče skidanja treće glave zar nije bolje da skineš samo glave i predpližnike a greda nek ostane zbog točka, mislim da će ti točak koristiti ako postoji ta solucija.Apsolutno sam istog stava. Samo sam mislio da točak moze biti na plugu kada se greda odsrafi, ali nema veze, oraću bez točka.
Postoji ali mene lično iritira da strči deo grede. Mislio sam da ce se točak šrafiti da krajni deo grede kao na nekim polovnin plugovima dvobraznim, što sam sretao.Aco čestitam na izboru pluga i mislim da ništa više netreba reći a što se tiče skidanja treće glave zar nije bolje da skineš samo glave i predpližnike a greda nek ostane zbog točka, mislim da će ti točak koristiti ako postoji ta solucija.
I ovaj je više nego dovoljan.Planiraš veći traktor?