milovan vrsac
Član
Olalija,stvarno su lepotice. Svaka cast
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesam,ali posto su sanse da prodjem na konkursu ravne 7.na loto,morao sam da kupim jednu prikolicu posto mi je neophodna.Pa ja ako se ne varam Milovan je konkurisao za novu umegu prikolicu
, moja neka zapažanja, osnovicu su mogli malo širu napraviti (sem ako nije po želji) a krila uža (bio bi jači) pošto će to verovatno i radnici voziti pa može lako da ga malo okreću ili ukoso izlaze na kraju njive a to baš nije dobro za ovaj spremač (nije ni za jedan).Po meni su ga trebali ravnomerno raspodeliti u četiri sekcije ( srednji deo pola širine setvospremača sa dvodelnim rotorima nezavisnim zbog kopiranja i po četvrtina krila i bio bi jači i ramski i na rotorima a nebi puno narušio transportni položaj). Ovo je moje zapažanje a nemora biti tako, i uzeo si dobru širinu za hatata.
Zašto nisi uzeo onaj polugerminator sa valjkom ispred?Nema oprugu. Ima nekoliko položaja u koji može da se stavi nosač.