Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Stigao za malu ispomoć,usput još mi dao prodavac jednu hidrauličnu pumpu od kamiona i jednu bocu,hoću da napravim pogon preko kardana za kipovanje jedne prikolice od 10-11t.
Ja mislio da naš kolega emigrant ima par hektara zemlje, fergu i dubravin špediter ( kao ja) kad ono - tu je i viljuškar. A zna se kome treba viljuškar i za čega- za vagone i vagone....
I ovaj je otišao uz dogovor.Ne može se ništa više uzeti za sitne pare..Ako nekom treba informacija vrlo ću je rado podeliti ali mislim da vredi ovoliko koliko sam ga platio.
Smeješ se ti, pogodio čika Aca u metu. Znam ja to sve. Mogao si onda prošle godine kupiti Mačvinu ekonomiju i dobiti odmah gotove silose. Milorad Dobre je to napravio stabilno i čvrsto ali bez sušare i sa kilavim prlazom i kip jamom.
Znam. Nisam odavno išao na tu stranu, čujem da su novi vlasnici sve porušili sem silosa i da spremaju nove objekte, jel tačno?
Kako radi u selu onaj novi Case od 110 KS sa trobraznim prevrtatečem iz IPARD programa?