2808
Član
Svaka cast,da te dugo i lepo sluzi,divna masina!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo da neode kod drugog komsije ako cuje da zaliva sojuJa sam komšinici obećao haljinu, a kako stvari stoje sa sojom, nema ništa od haljinčeta. Malo, malo, pa me pita jel se još zeleni, ja slegnem ramenima i kažem- dosta podgorela.
Da li je bolje 15 m pa onda jutro odmah zahvati ili ovako 12m? Cestitka, jako lepa prskalica, da imam garazu za nju mozda bi i ja gledao da kupim, ovako samo gledam da kudim .600l, u standardnoj opremi, 12m grane sa hidrauličnim podizanjem i dodatak elektro paljenje gasenje sa kontrolom pritiska. Cenovno mi bilo puno za kes ali prosao za subvencionisani kredit na 3 godine otplate i prelomio.
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Meni je problem gabarit, nemogu da se provučem od salaša do njiva uzanim ulicama, i 2.5m mi je na knapDa li je bolje 15 m pa onda jutro odmah zahvati ili ovako 12m? Cestitka, jako lepa prskalica, da imam garazu za nju mozda bi i ja gledao da kupim, ovako samo gledam da kudim .