Tonchi
Član
Da, i meni Brantner je više k srcu, ali je igrala stvar lagera da bude odmah isporučiva. Imam već jednu manju dvadesetak godina i zadovoljan sam, pa nadam se da će ova odrađivat isto kako treba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima da seje i da peva ko Јашар
Odlična mašina, paziš samo na hladnjak, interkuler i filter vazduha da su čisti, jer hoće da greje motor ako se nakupi slame ili ostataka bilja i traktor će da služi jako dobro, ima težine i snage baš dosta.Evo da se pohvalim sa svojom dugo dugo ocekivanom ponovom Traktor Belarus 1025.3 je stigao u aprilu a plug Regent Eurostar 120 juce,ovo je nekako bio moj decacki san koji sam ispunio sutra krece slavlje sve po redu sa tamburasima u dvoristu da se proslavi kako dolikuje
Evo malo sam na kraju ispozirao
Oko 12 jutara sa dosipanjem goriva...Komšo, šta kažu knjige, koliko bi ta kmbinacija trebala za 10 sati srednje teškog dubokog oranja da uradi?
Trenutno 9200 + pederve puna daska, doplata za resetku 300e..Koja je cena za plug?