Ima neku fensi za sve kulture. Ova mu je slabog ucinka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za maxicorn je osnovno ograničenje brzina. Oma ima one velike točkove što zagrću red i preko njih ide pogon baterije pa ako se potera malo brže onda je veliko proklizavanje i dolazi do velikih odstupanja u normi setve.Koja ogranicenja ?
Tačno je, puca iza diska i ako nema padavina posle setve kroz pukotine se brže isušuje sloj oko semena i može biti problem. Ja to rešavam dubinom setve, to jest zrno mora biti 2 cm u vlagi. Ali onda opet te pukotine i nisu loše ako padne kiša i stvori se pokorica, onda lakše izbije biljka napolje.Ma kakvi, imam svega na terenu.
Ova trpi svasta od pripreme, mada ne izgleda tako. Ono sto ne volim na vecini diskosnih je sto puca red de diskovi useju dok kod ove toga nema. Bila mi je na 2km od kuce, samo sam cekao da padne cena na prihvatljivih 1 000e.
Resio se bede ko I ti kad si tvoju prodo Da je bolja opcija od bilo koje druge pneumatske svi odreda reparosi bi je imali , jeftinija I ne seje se puno ,samo takvima se ona cini zanimljivom I potrebnomStari vlasnik više neće sejati repu ili je kupio drugu?
1000l 16m kopir teren triplex dizne 2,3,4 hidraulicno podizanje a rucno otvaranje mix posuda posuda da ispiranje i pranje ruku... arag regulator on off + - pritisak sve skupa 4600eKoliko litara i koja je cena?Šta ima od opreme?
Ko prodaje te prskalice i u cemu je razlika od onih crveno zelenih iz backog jarka?1000l 16m kopir teren triplex dizne 2,3,4 hidraulicno podizanje a rucno otvaranje mix posuda posuda da ispiranje i pranje ruku... arag regulator on off + - pritisak sve skupa 4600e
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока