Čestitke za ponove.

Roto drjlaca je 1000 eura, a sejalica je 500 eura. Kod roto drljace nema ulaganaja moze odma u rad, a sejalica treba da se sredu kutije za gnojivo i ralnici za gnojivo. Ako neko moze da posalje slike od hidrolifta bio bi zahvalan. Kombinacija bi nosio Reno 85-14 koj ima 80 konja, podizna moc na polugama oko 3700 kg, a tezak je 4200 kg bez tegova. Po mom procenu kombinacija ne bi prelazila vise od 1700 kg, tako da smetam da traktor bi radio bez problem u ramnica.

Roto drjlaca je 1000 eura, a sejalica je 500 eura. Kod roto drljace nema ulaganaja moze odma u rad, a sejalica treba da se sredu kutije za gnojivo i ralnici za gnojivo. Ako neko moze da posalje slike od hidrolifta bio bi zahvalan. Kombinacija bi nosio Reno 85-14 koj ima 80 konja, podizna moc na polugama oko 3700 kg, a tezak je 4200 kg bez tegova. Po mom procenu kombinacija ne bi prelazila vise od 1700 kg, tako da smetam da traktor bi radio bez problem u ramnica.
Sa 4200 kg da normalno nosi nešto od 1700 kg dugačko 4+ metra...Malo teže...

Za duzina ne bi rekao da bi bila 4 m, nisam merio. Pogotovo u transport bi bila manja jel bi sejalica isla iznad rotodrjlace. Na traktoru dodajem tegove od 400 kg napred. Pri transporta na rotodrljace bez tegova traktor nije imao nikakvi problema sa stabilnosti. Prazna sejalica je 480 kg i kad traktor bi dobio 400 kg ne bi trebao da ima problema. U sredu merim duzinu i javljam. Prazna kombinacija ne bi prelazila preko 1500 kg. I svaki slucaj bice zanimlivo.

Roto drljaca + sejalica+ gnojivo+ seme
oko 900 + 480 + 150 + 40 i neznam kolko bi izasao hidrolift pa sam onako od oko zaokruzio na 1700, e sad ako ti si u pravo to bi bio veliki plus za mene.

Evo slika od RD .

Duzina roto drljace je 1,1 m a sejalica je 1,5 m. Kombinacija u radnom polozaju ne bi prelazila 3m, a u transportni polozaj bi bila nesto manje od 2,5 m.
Pa to je to, od nulte tačke odakle kreću poluge na traktoru će biti 4 metra a najveći teret će ti biti na delu gde je seme. Moj Imt 560 je bio težak 2800 kg, zakačim za njega spremač od 600 kg čiji su rotori bili 2,5 m daleko od traktora. Stavim nazad džak kukuruza, popnem se na rotore i izdižem prednjicu traktora...Moraćeš biti oprezan u strani i bregu kad okrećeš iako dodaš napred tegova...

Pa to je to, od nulte tačke odakle kreću poluge na traktoru će biti 4 metra a najveći teret će ti biti na delu gde je seme. Moj Imt 560 je bio težak 2800 kg, zakačim za njega spremač od 600 kg čiji su rotori bili 2,5 m daleko od traktora. Stavim nazad džak kukuruza, popnem se na rotore i izdižem prednjicu traktora...Moraćeš biti oprezan u strani i bregu kad okrećeš iako dodaš napred tegova...
Al zato kad sedneš u traktor on ništa . ;) ::sramota:::sjasi:

Posle crvenih traktora, rešio i ja da malo promenim boju...
Deutz Fahr 5125G, danas stigao.
Ko je u blizini ili u prolazu neka svrati na čast :ppozdrav:

9uJ4TP9.jpg

gwWTeul.jpg

bHFxz4X.jpg

Nazad
Vrh