males
Član
Reno 85-14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa 4200 kg da normalno nosi nešto od 1700 kg dugačko 4+ metra...Malo teže...Roto drjlaca je 1000 eura, a sejalica je 500 eura. Kod roto drljace nema ulaganaja moze odma u rad, a sejalica treba da se sredu kutije za gnojivo i ralnici za gnojivo. Ako neko moze da posalje slike od hidrolifta bio bi zahvalan. Kombinacija bi nosio Reno 85-14 koj ima 80 konja, podizna moc na polugama oko 3700 kg, a tezak je 4200 kg bez tegova. Po mom procenu kombinacija ne bi prelazila vise od 1700 kg, tako da smetam da traktor bi radio bez problem u ramnica.
Evo slika od RD .Roto drjlaca je 1000 eura, a sejalica je 500 eura. Kod roto drljace nema ulaganaja moze odma u rad, a sejalica treba da se sredu kutije za gnojivo i ralnici za gnojivo. Ako neko moze da posalje slike od hidrolifta bio bi zahvalan. Kombinacija bi nosio Reno 85-14 koj ima 80 konja, podizna moc na polugama oko 3700 kg, a tezak je 4200 kg bez tegova. Po mom procenu kombinacija ne bi prelazila vise od 1700 kg, tako da smetam da traktor bi radio bez problem u ramnica.
Po uputstvo koje imam za OLT MSK-4 pise da je 480 kg.Ja imam RD mašio Drago 3 m mislim da nije ni 700 kg,ova tvoja je manja,sejalica 480 KG???
No neču da tvrdim samo mi sumnjivo
Duzina roto drljace je 1,1 m a sejalica je 1,5 m. Kombinacija u radnom polozaju ne bi prelazila 3m, a u transportni polozaj bi bila nesto manje od 2,5 m.Sa 4200 kg da normalno nosi nešto od 1700 kg dugačko 4+ metra...Malo teže...
Pa to je to, od nulte tačke odakle kreću poluge na traktoru će biti 4 metra a najveći teret će ti biti na delu gde je seme. Moj Imt 560 je bio težak 2800 kg, zakačim za njega spremač od 600 kg čiji su rotori bili 2,5 m daleko od traktora. Stavim nazad džak kukuruza, popnem se na rotore i izdižem prednjicu traktora...Moraćeš biti oprezan u strani i bregu kad okrećeš iako dodaš napred tegova...Duzina roto drljace je 1,1 m a sejalica je 1,5 m. Kombinacija u radnom polozaju ne bi prelazila 3m, a u transportni polozaj bi bila nesto manje od 2,5 m.
Al zato kad sedneš u traktor on ništa .Pa to je to, od nulte tačke odakle kreću poluge na traktoru će biti 4 metra a najveći teret će ti biti na delu gde je seme. Moj Imt 560 je bio težak 2800 kg, zakačim za njega spremač od 600 kg čiji su rotori bili 2,5 m daleko od traktora. Stavim nazad džak kukuruza, popnem se na rotore i izdižem prednjicu traktora...Moraćeš biti oprezan u strani i bregu kad okrećeš iako dodaš napred tegova...