Čestitke za ponove.

A ja bih uzeo i setvospremac, tamo gde podrivam hoce ova teska da gusi, pa bih isto kao Milovan, prvo spremac pa posle drljaca, ili oba puta spremac.

Za zimsko oranje u prolece je odlicna, za oranje posle kukuruza i spremanje za psenicu na jesen i ona skace i ako je teska. Ove godine negde cu ponoviti soju pa sam samo tanjiracom prosao u decembru, tek da vidim cime ce da se sprema. Resio i to da probam.

@Mušovac počeli su da se drogiraju sa cenama,kao da ugrađuju motor u te drljače. Jedino što je ostalo po starom od drljača sa cenama je Dubrava.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Dubrava kažeš?

Za zimsko oranje u prolece je odlicna, za oranje posle kukuruza i spremanje za psenicu na jesen i ona skace i ako je teska. Ove godine negde cu ponoviti soju pa sam samo tanjiracom prosao u decembru, tek da vidim cime ce da se sprema. Resio i to da probam.
Ovo baš i nije tako ,ovo sa gornjeg posta se desilo baš u oranom kukuruzišu gde sam spremao za pšenicu,jesenas u teškom ritu.Uradi mnogo bolje nego spremač.ED je zakon ali me mrzelo da se bakžem zbog 4 parcele.
Inače incident sa gornje slike se desio dok sam otvaraokrilo koje je zabravljeno nisam verovao da će ga klip saviti ko plastelin ,kad sam vratio klip nazad samo je zinula.

I kod mene je bolje drljacom od spremaca, ali hteo sam da kazem da nikako ne smeta sto je teska, apropo "pa za koji moj se onda prave?"

To sve zavisi od godine do godine,kako izmrzne,kako uzorano,ja imam i tesku drljacu i germinator i spremac,pa probam koja masina bolje radi.
Kad je vlazno i tvrdo boje radi drljaca ali zato mora biti samo zemlja,gusi,za sirova oranja je mama,zato sam je i uzeo,samo malo prozukne i gas,gde je tvrdo npr uvratine nece da spremi kako treba pa tu seme ode plitko.
Opet kazem svaka za sebe ali i iziskuje i novce za kupovinu,vecinom se gleda da se uzme univerzalna ali to bas nekad i ne ide.

Presipanje iz supljeg u prazno se nastavlja :rolleyes:

Dugo je gledao na oglasima,13235rh instalacija za plin skinuta,bila deo flote u nekoj spediciji,nisam mogao licno da odem isao poznanik,upalila iz druge bez gasa trokira,kran prazan drzi,nije imao cime da optereti.Za motor sam spreman da ga sam radim,hidraulika me vec plaši,ali ko riskira :eek:

Kran standard 3,3m,bocni pomak automatska nivelacija pod 90.

Cena 1850€ + prevoz 600.Planiram sa plinom da izadje jos 1000€ pa da je iznajmljujem,a i ako ne ide tako uvek moze da se obrne.

Sledeće nedelje stize,pa Il Cu da pevam ili da se obesim :ROFLMAO:

Servisi po Backoj Palanci resavaju sta god treba oko hidraulike. Bez brige. Nek te dobro sluzi.

Presipanje iz supljeg u prazno se nastavlja :rolleyes:

Dugo je gledao na oglasima,13235rh instalacija za plin skinuta,bila deo flote u nekoj spediciji,nisam mogao licno da odem isao poznanik,upalila iz druge bez gasa trokira,kran prazan drzi,nije imao cime da optereti.Za motor sam spreman da ga sam radim,hidraulika me vec plaši,ali ko riskira :eek:

Kran standard 3,3m,bocni pomak automatska nivelacija pod 90.

Cena 1850€ + prevoz 600.Planiram sa plinom da izadje jos 1000€ pa da je iznajmljujem,a i ako ne ide tako uvek moze da se obrne.

Sledeće nedelje stize,pa Il Cu da pevam ili da se obesim

To kad uzmes za svakojake gluposti ima da ga koristis,ja kad sam uzeo mislio sam nece da radi stalno kad za njega uvek ima posla..samo sto je moj dizel 60ks

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Servisi po Backoj Palanci resavaju sta god treba oko hidraulike. Bez brige. Nek te dobro sluzi.
Mislim sam kad bih nesto cackao u hidrauliku se ič ne razumem,ali ostaje nada da je sve ispravno.Za motor sam se raspitao oko delova nije nista skupo,ako treba generalna spreman sam psihički,plin sam vec našao za smešne pare polovan drugarska cena 50€,samo rasprsivac i creva cu nova i navarno sam ga ugradjujem :D

Usao sam u kolo sa nadom da sve kosta manje od 4000€ da bude u radnom stanju,da bi se uklopio u budzet za jednog Rivala slepku,jer ML-u je malo teze da je vuce.

Nazad
Vrh