Čestitke za ponove.

Prethodni gazda kupuje johndeere-a
Ne razumem se bas mnogo u gramera ali planiram da kupim ali ne znam koje.
U cemu je razlika izmedju tog na vazduh i obicnog?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pogledaj ovde, ja sam u armatraku uzeo United Seats LGV 90 vazdusno. Sediste je odlicno uradjeno, tkanina je kvalitetnija od gramera, i ono sto je bitno, ima rezervnih delova za njih za razliku od gramera koji ne praktikuje prodaju rezervnih delova.

Uzeo sam to sedište i ima samo jednu manu ali je jako ozbiljna...Plitko je i to jedno 10 cm pliće od normalnih sedišta...

Neverovatno da se tako malo ulaze u sedista traktorska. Na kamionima Daf, Man (noviji) je sediste kao fotelja.

Pitaj šta nema.Na Grammeru ima toliko funkcija da nema teorije da ga ne podesiš kako ti odgovara.Vazdušna podrška za lumbalni deo, čuda .uda.

To je jednostavno preskupo.
Na kamionu imam ono isri sa osnovnim funkcijama, sediste je vrh.
Trazicu polovno slicno, na jednom traktoru mi bas lose.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

I meni je novo Grammerovo sediste preskupo ali kad bi uzimao sad neko sediste uzeo bi polovno grammerovo vazdusno iz nekog stranog traktora. Imam stariji tip grammerovog sedista bez zracnog jastuka i ima hiljadu funkcija za namestanje ledja i dupeta.

Ovo je Isri sediste,ako je isto kao moje sto imam,a ovako preko slike jeste,nema svoj kompresor samo,ali ima mogucnosti raznih podesavanja.

Друг у трактор убацио половно седиште од Даф-а ваздушно и лепо је то чучнуло,а удобно милина седети у трактору.

Кад видим цену овог седишта па просто размислим и није тако неудобно оно моје у МТЗ-а.😅

Друг у трактор убацио половно седиште од Даф-а ваздушно и лепо је то чучнуло,а удобно милина седети у трактору.
Jedna velika mana tih sedista sto imaju prevelik deo za ledja, pa je malo nezgodno kad trebas da se okrenes i pogledas pozadi a iza tebe sediste sire nego ledja i vislje od glave, pricam za novija sedista iz kamiona. Ipak nisu bas prakticna za traktor, jesu udobna ali su prevelika, puno vremena provodis gledajuci masinu iza sebe dok u kamionu nije takav slucaj

Nazad
Vrh