Čestitke za ponove.

Честитам на тандемки,напиши коју о утисцима кад буде малко више упослена:ppozdrav:

Hvala. Za sada ne izgleda lose, malo je skripela prvog dana, bila je natovarena 13t, pa onaj deo koji drzi gibnjeve od prve i druge osovine skripeo. Posle podmazivanja bolje. Kada se podigne ispadne po neko zrno izmedju stranice i poda, mozda treba dostelovati kacenje za rinfuz, nisam gledao, zurio da zavrsim vrsu. Mada me i ovaj lik koji vozi kamion sa prikolicom kipere ubedjuje da i njegova curi kada se podigne usled uvijanja, da bi manje bilo da je cilindar na pocetku umesto na sredini. Verovatno cu zanitovati neku gumu. Zaboravih malo pre, tandemku sam birao i da bih nabacio neki manji kran sa stabilizatorima na rudu ispred prednje stranice. To je u planu, videcu koliko je izvodljivo zbog duzine rude. Mada poteznicu mogu da povucem nazad, ali bih je onda manje tovario.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Cilindar kad je na pocetku onda kipa samo nazad, ovako na sredini moze i levo/desno. Koja je cena i kako se ponasa traktor sa njom? Nek te dobro sluzi.

Ja sam i hteo trostrani kip, tako da se ne brinem i ako ispadne koje zrno. Cena je 9820 sa dvokruznim kocenjem, bez cerade i rezervnog tocka. Moglo je da se doplati jos i za led svetla. Kada sam je prvi put natovario sa 13t nije mu bilo sve jedno, toliko je skripala i ljuljala da sam vozio samo trecom. Posle naduo gume na 2.5 i ide bez problema. Mnogo mi je lakse sad na nizbrdici jer optereti traktor pa moze i motor da koci. Na onoj kamionskoj ne pustam kocnicu dok ne sidjem, proklizaju tockovi kada ga gurne.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Prinova..800l,15 grane hidraulično podizanje i spustanje,paljenje i gašenje iz kabine i podesavanje pritiska.
3b8fe8cd6883ff8a713ac8bca8d58b7d.jpg

Sent from my Redmi Go using Tapatalk

Paracinac samo jedna zamerka, ako je ovo stepenik na koji se penjes sa vrecom onda jako fali neka rucka da se uhvatis dok se penjes, ne pitaj me kako znam. :D

Paracinac samo jedna zamerka, ako je ovo stepenik na koji se penjes sa vrecom onda jako fali neka rucka da se uhvatis dok se penjes, ne pitaj me kako znam. :D
Zavaricemo je drug puz ce da zavrsava posao,a nije na odmet i da je stavim ako nekad iz vrece sipam

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh