Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Arma 854To je arma ili case?
Nisi razmisljao o vucenoj?Prinova..800l,15 grane hidraulično podizanje i spustanje,paljenje i gašenje iz kabine i podesavanje pritiska.
Sent from my Redmi Go using Tapatalk
Jesam ali ova mi je nekako ispala prakticnija za moje potrebe.Nisi razmisljao o vucenoj?
Zavaricemo je drug puz ce da zavrsava posao,a nije na odmet i da je stavim ako nekad iz vrece sipamParacinac samo jedna zamerka, ako je ovo stepenik na koji se penjes sa vrecom onda jako fali neka rucka da se uhvatis dok se penjes, ne pitaj me kako znam.
Hvala drug.sta mislis za nas mlade one subvencije jel ce biti uopste nesto sto smo slali ?Cisto da ne bude prvi radni dan stativa. Zoves komsije,drustvo da pokazes kako masina radi, pa pustis goluba dok se penjes.
Jos jednom cestitam i da te sluzi.
Isto i ja,rasipac je vec u razmatranju dal da ga uzmem ili ne,a sejalica skupa za kes da je uzmem...bolje prskalicu da uzmem i valjak to merkamToliko se uzdam u njih da sam prskalicu kupio,a i rasipac merkam da kupim.
Jel si to pravio ili kupio?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока