Aca97
Član
Da, 10 tona je. Okruglo 15 000€10t? Koja je cena bila?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, 10 tona je. Okruglo 15 000€10t? Koja je cena bila?
Hvala puno imenjaceSvaka cast imenjace. Neka je sa srecom i da dobro sluzi.
Tako jeTaman za žetvu.
Predao sam za povracaj 50%, pa ce mo videti hoce li biti nesto od toga.Evo i treći imenjak da se uključi i čestita na kupovini.Malo mi je žestoka ta cena. Ne kažem da ne vredi ali...Može za te pare solidan traktor da se uzme. Ako se kirija, onda je to nešto drugo. Koliko je onda dobra Zmaj prikolica 8-9 t?
Čika Aca 59 ( da budem i ja u fazonu sa mojim imenjacima, pa vi sad pogađajte koje sam godište).
1800 dukata.Koliko si ga platio?
Nemam duple tockove a ni ponistivace.I ovde su dupli rotori, i da računam da motor na mom 3630 nije nov i da je par konjića pobeglo vremenom. Da li imaš duple točkove ili poništivače tragova?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Samo se prave gazde ponavljaju pre zetve! Cestitam neka dobro sluzi!Ponov od pre par dana. IMT 4.9m, rotori skinuti zbog transporta u prikolici. Mislim da je previše mali za traktor, ali to ćemo videti kada probamo kako radi
Hvala rođak!Pajko moj neka sluzi veceras u homu da se popije nesto za ponovu
Послато са SM-A920F помоћу Тапатока