Čestitke za ponove.

Evo i treći imenjak da se uključi i čestita na kupovini.Malo mi je žestoka ta cena. Ne kažem da ne vredi ali...Može za te pare solidan traktor da se uzme. Ako se kirija, onda je to nešto drugo. Koliko je onda dobra Zmaj prikolica 8-9 t?

Čika Aca 59 ( da budem i ja u fazonu sa mojim imenjacima, pa vi sad pogađajte koje sam godište).

Ko je u prolazu nek svrati na čast
69804d5a62bf7d92244f2c9cfae9eaef.jpg
54c42f2e0b06faabbc57bc4bc0c69545.jpg
555adacf26aa83ed47c564f8bb0e61ed.jpg

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Evo i treći imenjak da se uključi i čestita na kupovini.Malo mi je žestoka ta cena. Ne kažem da ne vredi ali...Može za te pare solidan traktor da se uzme. Ako se kirija, onda je to nešto drugo. Koliko je onda dobra Zmaj prikolica 8-9 t?

Čika Aca 59 ( da budem i ja u fazonu sa mojim imenjacima, pa vi sad pogađajte koje sam godište).
Predao sam za povracaj 50%, pa ce mo videti hoce li biti nesto od toga.

Taj valjak nazad na tanjiraci je prava stvar,samo nzm sto ne stavljaju one gabaritne table nazad nego samo ove trouglove,mislio sam da samo starije imaju trouglove,moja ima 5-6 godina i ima te gabaritne table sa trouglovima.
Inace dobra tanjiraca,ja nzm ni jednu da je negde pucala nekome,meni pukla krajnja 2 ta mala tanjira samo,ali to sam ja zakacio beton na cuprijama kod nas po ataru,to samo ja nekako uspem inace,ali dobro...

Samo me zanima kakvi su ležajevi na toj tanjirači.Po meni jedini problem na njoj mogu biti ležajevi i eventualno da se pojavi luft na osovini od tanjira.Meni se to desilo na Ferokopovoj lakšoj tanjirači.Inače čestitke za kupovinu,da te dobro služi. :ppozdrav:

Matic je zaboravio smajli da stavi...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

I ovde su dupli rotori, i da računam da motor na mom 3630 nije nov i da je par konjića pobeglo vremenom. Da li imaš duple točkove ili poništivače tragova?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Pajko moj neka sluzi veceras u homu da se popije nesto za ponovu

Послато са SM-A920F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh