Čestitke za ponove.

Легално ти толико треба само за гориво.....мислим да све укупно није више од 100 европејаца за пасош у рукама, наравно ко зна маџарски и помало граматику.

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Ja moram na casove Madjarskog ovi nasi Rumuni su neke stipse ne daju ni pod razno. Jedino ako nas dragi nam predsednik preduhitri postupak, da odustanem od drugog pasosa vidim da se mnogo zalaze za ulazak u EU.

Pre par godina je trebalo da se predje u bilo koju mesnu zajednicu.Zena i deca su to odradila u Hercegsantovu :ppozdrav:

65 eura za odrasle na 10 god.a za decu 30eura na 10 god.

Ali bolje da mi čestitate na makinu što sam kupio,neg da se raspravljate o pasošima:haha::ppozdrav:

Ja moram na casove Madjarskog ovi nasi Rumuni su neke stipse ne daju ni pod razno. Jedino ako nas dragi nam predsednik preduhitri postupak, da odustanem od drugog pasosa vidim da se mnogo zalaze za ulazak u EU.
Madjarski pasoš se nikad nece moci meriti sa nasim,mi mozemo nesmetano u do Rusije,Bosne i Hrvatske a Madjari u USA,Kanadu i Japan :ppozdrav:

Легално ти толико треба само за гориво.....мислим да све укупно није више од 100 европејаца за пасош у рукама, наравно ко зна маџарски и помало граматику.

Ko je spominjao pasos?
Mislim da se ovde samo o drzavljanstvu spominje.

Е онда повлачим одговор.....ја мислио да се то подразумева.
Знам само једног који има држављанство а није узео пасош.

Kod nas uzimaju svi zbog pasosa,u nekim mestima zbog prosperitatija,snalaze se svako na svoj nacin.

Realizovana kupovina

0ea2658fa6be4a8b1f5b76a2096b0389.jpg
f648696efe0317ca7cdfffe49ae8d2ae.jpg
5118f3a1c104c44bc6e56a98ae86956c.jpg

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

E i to sam hteo da napišem, samo još to fali da se montira Samo nikako da stigne

E kad je već i podrivac na slici, @milovan vrsac pitanje za tebe, jel podrivas sa slobodnim polugama ili ih zaključavas?
Pošto sam ja probao sa drugim traktorom i slobodnim polugama, uvek bezi pod jednu stranu, kao da nije sve u pravac.

Sigurno peko 120. Ja nemam toliko, ali je ovaj bio jeftiniji sa 5 nego pojedini sa 3, pa sam se vodio logikom da 2 uvek mogu da skinem, a ako nekad kupim jaci traktor bice taman...

Cekaj prvo da vidim sta ce da stigne, kako mi krenulo narucivanje mozda jos nesto ne valja. Moram da ugradim i onu tripolnu uticnicu, video sam da je ima u Jusel Sabac oko 450 din. Nekad je bilo i na KP ali nisam malo pre nasao. Je l nabavljao neko od vas i gde?

Nazad
Vrh