Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa kojim traktorom vuces podrivac i kakvo ti lokoce na klin ili na navojE i to sam hteo da napišem, samo još to fali da se montiraSamo nikako da stigne
E kad je već i podrivac na slici, @milovan vrsac pitanje za tebe, jel podrivas sa slobodnim polugama ili ih zaključavas?
Pošto sam ja probao sa drugim traktorom i slobodnim polugama, uvek bezi pod jednu stranu, kao da nije sve u pravac.
Pa kolega sa srecom i da dugo sluze masine , a sve zavisi gde se podrivacu nalaze krilca toliko ce mu i biti tesko a i momenat kad ces ti proceniti da su najbolji uslovi za rad a sa 120ks moze lepo da se radi samo moj savet ako nema rupe za podesavanje krilca probusi ih ti nize nego sto su sada blize nozu , i reci mi da li ides na povracaj 50% ?Sigurno peko 120. Ja nemam toliko, ali je ovaj bio jeftiniji sa 5 nego pojedini sa 3, pa sam se vodio logikom da 2 uvek mogu da skinem, a ako nekad kupim jaci traktor bice taman...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
A zasto nisi uzeo tamo gde si pazario prskalicu? Ja sam moju prskalicu kupio u Backom Jarku i trpolnu uticnicu sam uzeo kod njih, jos sam je uzeo pre nego sto je stigla prskalica pa sam odmah mogao da teram na njivu.Moram da ugradim i onu tripolnu uticnicu,
Jel to Lemken???![]()
Da vidim kako ce se boriti sa tim zahvatom, za oranje sojista i oranja pred setvu psenice,ugarenja strnista vec vidim da je odlican.Mislis da li ce ga osetiti?Kao gradska devojka mislim da nece.U zdravlju da te sluzi![]()
Kakav Lemken, to ti je RabeWerk resetkasta daska, obrtac sa radno-transportnim tockom.Jel to Lemken???![]()