Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa kojim traktorom vuces podrivac i kakvo ti lokoce na klin ili na navojE i to sam hteo da napišem, samo još to fali da se montira Samo nikako da stigne
E kad je već i podrivac na slici, @milovan vrsac pitanje za tebe, jel podrivas sa slobodnim polugama ili ih zaključavas?
Pošto sam ja probao sa drugim traktorom i slobodnim polugama, uvek bezi pod jednu stranu, kao da nije sve u pravac.
Pa kolega sa srecom i da dugo sluze masine , a sve zavisi gde se podrivacu nalaze krilca toliko ce mu i biti tesko a i momenat kad ces ti proceniti da su najbolji uslovi za rad a sa 120ks moze lepo da se radi samo moj savet ako nema rupe za podesavanje krilca probusi ih ti nize nego sto su sada blize nozu , i reci mi da li ides na povracaj 50% ?Sigurno peko 120. Ja nemam toliko, ali je ovaj bio jeftiniji sa 5 nego pojedini sa 3, pa sam se vodio logikom da 2 uvek mogu da skinem, a ako nekad kupim jaci traktor bice taman...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
A zasto nisi uzeo tamo gde si pazario prskalicu? Ja sam moju prskalicu kupio u Backom Jarku i trpolnu uticnicu sam uzeo kod njih, jos sam je uzeo pre nego sto je stigla prskalica pa sam odmah mogao da teram na njivu.Moram da ugradim i onu tripolnu uticnicu,
Jel to Lemken???
Da vidim kako ce se boriti sa tim zahvatom, za oranje sojista i oranja pred setvu psenice,ugarenja strnista vec vidim da je odlican.Mislis da li ce ga osetiti?Kao gradska devojka mislim da nece.U zdravlju da te sluzi
Kakav Lemken, to ti je RabeWerk resetkasta daska, obrtac sa radno-transportnim tockom.Jel to Lemken???