Čestitke za ponove.

E i to sam hteo da napišem, samo još to fali da se montira Samo nikako da stigne

E kad je već i podrivac na slici, @milovan vrsac pitanje za tebe, jel podrivas sa slobodnim polugama ili ih zaključavas?
Pošto sam ja probao sa drugim traktorom i slobodnim polugama, uvek bezi pod jednu stranu, kao da nije sve u pravac.
Sa kojim traktorom vuces podrivac i kakvo ti lokoce na klin ili na navoj :)

Sigurno peko 120. Ja nemam toliko, ali je ovaj bio jeftiniji sa 5 nego pojedini sa 3, pa sam se vodio logikom da 2 uvek mogu da skinem, a ako nekad kupim jaci traktor bice taman...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Pa kolega sa srecom i da dugo sluze masine , a sve zavisi gde se podrivacu nalaze krilca toliko ce mu i biti tesko a i momenat kad ces ti proceniti da su najbolji uslovi za rad a sa 120ks moze lepo da se radi samo moj savet ako nema rupe za podesavanje krilca probusi ih ti nize nego sto su sada blize nozu , i reci mi da li ides na povracaj 50% ?

Poslednja izmena:
Hvala! Ima dva para rupa, krilca su dosla na gornjim, a ima i nize. Znaci da prepakujem i spustim na te nize? Pisao sam ranije da sam konkurisao za mlade i da su mi 75% vrednosti uplatili jos decembra, a ja sad dodao ostatak i pdv i kupio.

Prskalicu sam kupio u Jugometalu u Svilajncu i danas kada sam isao da je dovezem samo sam pitao gde je taj deo sa komandama i rekli su mi da je u onom situ ispod poklopca i nisam ni ocekivao da je ovakva vec sam mislio da je na upaljac. Pozvacu sutra da vidim imaju li, a ako ne ima vremena da se naruci i namontira do prskanja.

Prepakuj obavezno da ne zamaram pisanjem bice vam sve jasno sa slike, ove crvene linije sam ja dodao tako izgleda obradnjena povrsina i sa krilcima kada su na toj gornjoj tacki, nisam upucen koliko stoje visoko i na nizoj tacki ali moj savet kada krenete podrivanje da ispod 45cm ne idete plice

A na koliko su kod tebe visoko od zemlje kad stoji, odnosno od vrha noza?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Stigla slika jucerasnje ponove, za probu da vidim kako ce crveni traktor vuci plavi plug zahvata 3*30cm.

6pxbht.jpg

Nazad
Vrh