Čestitke za ponove.

Nebi bas isao da je širi, ima 25 opruga, s tim da treba racunati da i traktor nije nov.....180 je bio mali, napravljen za fergusona, al dosta tezak, sto mi se svida kod njih, jedino ovaj ima zice, a ovaj manji s kojim sam do sada radio flahove, neznam sto je bolje, na flahovima se nahvata kad je vlaznije, al bolje odraduju posao...

bice mu taman,ja sam sa 560 vukao 2,8 rau i bilo mu je malo tesko,vukao sam ga trecom sporom(imam uske gume na 560).

Nebi bas isao da je širi, ima 25 opruga, s tim da treba racunati da i traktor nije nov.....180 je bio mali, napravljen za fergusona, al dosta tezak, sto mi se svida kod njih, jedino ovaj ima zice, a ovaj manji s kojim sam do sada radio flahove, neznam sto je bolje, na flahovima se nahvata kad je vlaznije, al bolje odraduju posao...

Idealno bi bilo da je 2,5m sa 25 opruga, vukao bi ga traktor bez problema. Ali dobro je I ovako, mada slobodno mozes skinuti 2-3 opruge nemas potrebe tako gusto. Samo opterecujes traktor.

- - - - - - - - - -

bice mu taman,ja sam sa 560 vukao 2,8 rau i bilo mu je malo tesko,vukao sam ga trecom sporom(imam uske gume na 560).

Koliko je km isao u trecoj sporoj? Verovatno su bile vise gume pa je bio brzi?

Moram malo popraviti raspored opruga, valjda su se otpustale, a bivsi vlasnik je zategao bilo gdje, to moram srediti......a gume imam 14,9-28 i tjeram u prvoj nrzoj na 2000-2100 obrtaja, to je oko 10-11km/h

Setvospremac je taman,da moze zgodno drugom da vuce.Ja sam 2.2m IMT dupli rotori daska vukao sa rusom t40as.To ide kako ti hoces.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

@Ivanz
U prvoj a pogotovo sa tim gumama ne ide 10-11 km/h
Moj 560 sa consum 2.2m sa 16,9-28 u prvoj na 2000 obrtaja ide oko 8km/h a drugi prolaz druga brza oko 2000 obrtaja 11-12km/h

@pantelija1 Axialaca sve više :)) Da služi dok ne rešiš da menjaš za 21 seriju ili 23.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala.Ne,nije iz okoline Ns dolazi iz Francuske.Ovi kod nas imaju dobru cenu za to godiste.

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

Moram malo popraviti raspored opruga, valjda su se otpustale, a bivsi vlasnik je zategao bilo gdje, to moram srediti......a gume imam 14,9-28 i tjeram u prvoj nrzoj na 2000-2100 obrtaja, to je oko 10-11km/h
Hajde slikaj malo bolje opruge koje drze dasku.Redje se kod nas vidja ovakvo resenje.

Nazad
Vrh