milanbelarus920
Član
Hvala kolega... 2500€ u Hrvatskoj i kostalo me jos 100€ goriva za auto,70€ putarine i 120€ carine...Cestitke Milane. Evooo da ja pitam prvi koliko €?
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala kolega... 2500€ u Hrvatskoj i kostalo me jos 100€ goriva za auto,70€ putarine i 120€ carine...Cestitke Milane. Evooo da ja pitam prvi koliko €?
Hvala drug... Pre 15 dana sam obisao celu okolinu Krusevca,ni jedan nisam nasao dvoredni sa zaokretajem...ima jedan SIP-ov na polovnim automobilima,2300€ ga ceni,ali prodavac veoma bezobrazan,a i nikada SIP ne bi sitno sekao kao mengele...Milane cestitke na kupovini. Da li je imalo dvorednih kod nas V Šiljigovac, Kaonik, Varvarin, Pojate, ili su im cene bezobrazno velike?
Onda si drug moj promasio temu,ova tema se zove "cestitke za ponove",i ako se neko ponovi sa tim traktorom sigurno ce izbaciti sliku ovde,a do tada informacije potrebne tebi mozes potraziti u temi "slobodna diskusija o traktorima" i ostalim slicnim opstim temama...Sviđa mi se taj traktor, planiram ove godine da kupim nov ali ga kod mene nema niko čak ni uvoznik novih traktora Deutz Fahr nije uvezao ni jedan Agroluks. U Srbiji ga prodaje Agrostadt ali mislim da je jako malo prodato te serije, tako da nemogu lako da dobijem podatke o kvalitetu tih traktora i dostupnost rezervnih dijelova.
Kolega nisi me shvatio... Mislis sad da sam hteo da te vredjam i slicno...nije mi bila namera takva,vec sam hteo da kazem da ces pre pronaci odgovor u opstim temama o traktorima nego ovde...Jasno je meni koja je ovo tema, mislio sam da možda neko zna nekoga u Srbiji ko ima taj traktor pa da se kontaktiram sa vlasnikom, u svakom slučaju hvala što ste tako ljubazni.
1996-ta... Menjac 6 brzi 6 spori, i deli sve na pola,i sve to u rikverc...Koja godina, kakav mjenjac ima?