milanbelarus920
Član
Otisao kejs...Milane je to znači da je rus otišao?
Sent from mTalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Otisao kejs...Milane je to znači da je rus otišao?
Otisao kejs...
Sent from mTalk
Jeste,u Kelebiji kod Kristijana... I moja preporuka ako neko nesto kupuje da to potrazi kod Kristijana,jako fini i posteni ljudi... 4700€ je trazio bez mehanizma za mrezicu,ali smo smo se dogovorili na 5000€ da mi poruci mehanizam za mrezicu...Milane cestitke za kupovinu. Da li je balirka pazarena gde i Case? Ako moze cena. Moze i na pp.
Jeste iz Varvarina,na 15900€ smo se pogodili,i da mi ubaci klima uredjaj,sredi prednje blatobrane,izmenja sva ulja i filtere ,i da sredi sve papire i da ga registruje na moje ime i da doveze kuci... Inace 14500€ je trazio bez ovih dodatnih stvari...Cestitam Milane na kupovini nek te dugo sluze masine Jel mozda Same iz Varvarina i ako nije tajna koliko si ga platio ??
Jeste iz Varvarina,na 15900€ smo se pogodili,i da mi ubaci klima uredjaj,sredi prednje blatobrane,izmenja sva ulja i filtere ,i da sredi sve papire i da ga registruje na moje ime i da doveze kuci... Inace 14500€ je trazio bez ovih dodatnih stvari...
Sent from mTalk