Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
odmah kritika po Balkancima i pokušaj dokazivanja našeg primitivizmaBalkanska posla... Cim se nesto doveze u dvoriste odmah prepravljanje i dorade masine koja savrseno dobro radi i ovako...
Polako ljudi , pogledajte sta sam napisao .Obrada strnista priprema za psenicu ...Cestitke i od mene svima koji su se ponovili.Dragane ti nakupova dosta masina.Svaka cast da te dugo sluze sa sto manje kvarova.Reci mi posto si kupio gruber da li planiras da izbacis plug?
Nas primitivizam se videI svaki dan na svakom cosku,ujUtru kad idete po hleb samo se malo osvrnite,matori bacaju opuske,deca kad idu u skolu bacaju papire od dorucka gde stignu,ispred prodavnica pijandure dobacivaju zenama...i da ne navodim more primera pa sta je to nego primitivizam! ne ucimo decu osnovnoj kulturi,onoj prostoj sto su nasi dedovi u 18veku ucili svoje narastaje n.p.r DOBAR DAN.DOBRO JUTRO,DOBRO VECE....
Pa deda kad dođe kući, čeka ga žena da mu pere noge i svojom kosom ih briše. Je l' i to ta kultura?
Nemojte da idealizujete prošlost niti da prisvajate primitivizam (balkanski, srpski itd.)... Svuda ima primitivaca ali nigde kao kod nas nema toliko ljudi koji prosto gledaju da u bilo čemu vide nešto negativno za ceo narod, zemlju.... Čim se nešto loše desi - eto kakvi smo mi, to samo kod nas ima... Strašno da je toliko ljudi koji ne vole (tj. mrze) svoj narod i zemlju.