Čestitke za ponove.

Au. Sto ti je odgovor. Bolje da sisi napisao da neces da odgovoris.

Ne sa običnim cevima nego sa cevima u kvalitetu. A takva jedna cev je 200-250 evra 2 metra (100x100x10mm ) samo cevi su 600-750 evra + radna tela koja su npr 5 kom 1000 evra + nosaci na gredelju +paralelogrami spingle srafovi valjak ravnjaci majstor za ruke +farba... Pa racunaj malo.

Послато са Lenovo A5000 уз помоћ Тапатока

Rekao si "da si sam pravio",znaci bez placanja ruku majstora i farbara. Cev 100x100x10 i obicna garantujem da moze da izdrzi ovo opterecenje ako se dobro postavi i sve odradi kako treba,tj.,majstorski.
Ali,dobro,nije bitno,bitno je da te masina dobro sluzi :ppozdrav:

@Dragane,svakakve se cevi u Srbiji mogu naći,sa debljinom zida koji hoceš po mnogo nižim cenama nego što ti misliš,samo treba tražiti na pravom mestu.Nije sve u debljini zida cevi,nešto je u konstrukciji i pojačanjima koji drže te cevi. Nego,čestitam na kupovini neka te dobro služi!

Spajki

zvao sam vise velikih firmi koje se bave proizvodnjom cevi, gledao njihove kataloge, niko nema cev iz jednog dela deblju od 5 mm. Postoje U profili koji su deblji i spajanjem tih U profila moguce je napraviti cev u pozeljnim dimenzijama. Nije poenta samo u pojacanju cevi, poenta je da masina ima potrebnu tezinu da radi odredjeni posao. Ti to razumes i ne moram ti objasnjavati. Cev kakvu bih ja stavio na tu masinu kosta toliko. Kakvu bi neko drugi stavio ...ne znam. + na tu cev bih dodatno razbusio rupu i usuo vodu da dobijem ekstra kg. Hvala :):ppozdrav:

Balkanska posla... Cim se nesto doveze u dvoriste odmah prepravljanje i dorade masine koja savrseno dobro radi i ovako...

Bobo , uz duzno postovanje, ovo nisu kao sto ti kazes BALKANSKA POSLA.... i sasvim je normalno doraditi masinu da radi bolje. Pod uslovom da znamo sta doradjujemo. Problem je sto vecina ljudi ne zna sta treba da doradi niti zasta sluzi neka stvar na masini.

Cestitke i od mene svima koji su se ponovili.Dragane ti nakupova dosta masina.Svaka cast da te dugo sluze sa sto manje kvarova.Reci mi posto si kupio gruber da li planiras da izbacis plug?

Nas primitivizam se videI svaki dan na svakom cosku,ujUtru kad idete po hleb samo se malo osvrnite,matori bacaju opuske,deca kad idu u skolu bacaju papire od dorucka gde stignu,ispred prodavnica pijandure dobacivaju zenama...i da ne navodim more primera pa sta je to nego primitivizam! ne ucimo decu osnovnoj kulturi,onoj prostoj sto su nasi dedovi u 18veku ucili svoje narastaje n.p.r DOBAR DAN.DOBRO JUTRO,DOBRO VECE....:off_topic:

Cestitke i od mene svima koji su se ponovili.Dragane ti nakupova dosta masina.Svaka cast da te dugo sluze sa sto manje kvarova.Reci mi posto si kupio gruber da li planiras da izbacis plug?
Polako ljudi , pogledajte sta sam napisao .Obrada strnista priprema za psenicu ...

Послато са Lenovo A5000 уз помоћ Тапатока

Nas primitivizam se videI svaki dan na svakom cosku,ujUtru kad idete po hleb samo se malo osvrnite,matori bacaju opuske,deca kad idu u skolu bacaju papire od dorucka gde stignu,ispred prodavnica pijandure dobacivaju zenama...i da ne navodim more primera pa sta je to nego primitivizam! ne ucimo decu osnovnoj kulturi,onoj prostoj sto su nasi dedovi u 18veku ucili svoje narastaje n.p.r DOBAR DAN.DOBRO JUTRO,DOBRO VECE....:off_topic:

Pa deda kad dođe kući, čeka ga žena da mu pere noge i svojom kosom ih briše. Je l' i to ta kultura?
Nemojte da idealizujete prošlost niti da prisvajate primitivizam (balkanski, srpski itd.)... Svuda ima primitivaca ali nigde kao kod nas nema toliko ljudi koji prosto gledaju da u bilo čemu vide nešto negativno za ceo narod, zemlju.... Čim se nešto loše desi - eto kakvi smo mi, to samo kod nas ima... Strašno da je toliko ljudi koji ne vole (tj. mrze) svoj narod i zemlju.

Dragane slobodno menjaj po volji i dorađuj... I ako pogrešiš, opet ćeš kroz greške nešto naučiti (to je život) a uostalom tvoje je pa ga i na staro gvožđe bacio... I meni jedno uslužno podrivanje ako može :osmeh:

Pa deda kad dođe kući, čeka ga žena da mu pere noge i svojom kosom ih briše. Je l' i to ta kultura?
Nemojte da idealizujete prošlost niti da prisvajate primitivizam (balkanski, srpski itd.)... Svuda ima primitivaca ali nigde kao kod nas nema toliko ljudi koji prosto gledaju da u bilo čemu vide nešto negativno za ceo narod, zemlju.... Čim se nešto loše desi - eto kakvi smo mi, to samo kod nas ima... Strašno da je toliko ljudi koji ne vole (tj. mrze) svoj narod i zemlju.

Nema većih autošovinista od nas Srba. A neki primerci su svetski prvaci u autošovinizmu. Što u strancima vide kao vrlinu to kod nas vide kao primitivizam ili nešto slično.

577 Cestitke na kupovini. Ako moze neka slika na PP one crveno zelene prikolice sa druge slike koja je napravljena od kamiona kipera. Nista hitno. :ppozdrav:

Pridruzujem se cestitkama. Mogla bi neka slika prikolice, u temi prikolice, i mene interesuje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh