Čestitke za ponove.

jeste da su fotke pravljene po mraku, ali je bitna poenta, AGS EN 800 15 mrx tripleks i dizne protiv vetra, pumpa 150 l ostalo sve mehanika. U planu je do proleca kupiti posudu za sipanje pesticida i ispiranje ambalaze ( postoji izvod na regulatoru i predvidjeno mesto za prisrafljivanje za ram).
2eqcrrm.jpg

2s1kr5s.jpg
Cestitam, pravi izbor, ja sam pred sajam uzeo AGS EN 600 12mrx tripleks sa IDKT 03 i IDK 04, ispirac ambalaze u situ (ja sam za tu opciju doplatio 100eur ali mozes to sam da kupis posebno za 40-50eur u drugoj firmi, verovatno povoljnija opcija nego mikser posuda), takodje sam uzeo daljinsku regulaciju prskanja (ukljucivanje i iskljucivanje kao i regulacija pritiska iz kabine traktora) doplata od 200eur.

Vidi, regulacija pritiska iz kabine mi nije potrebna iz prostog razloga, u toku samog izvodjenja operacije pritisak se nikad ne menja (kod nosenih prskalica i kod vucenih bez kompjuterske regulacije parametara prskanja) tako da je to po meni nepotrebno. ON/OFF prekidac je ok, a ja imam na belarusu kvacilo kardana ,tako da ga palim i gasim na tu rucku. Sto se tice mikser posude, ona je oko 200 eura, tako mi je nekako receno, i sigurno cu je uzeti. Jedino da prekopiram patent hidraulicke nivelacije grana od Mindjusara i reseno sve :D

Ja sam uzeo zbog on/off prekidaca a sad su pored njega integrisali i regulaciju pritiska a nisu podigli cenu.

Je l' mozes da ukratko opises kako se šteluje pritisak sa tim tasterima, a poželjna bi bila i slika tog regulatora. Da li je dovoljno jednom namestiti pritisak pa onda memorisati tu vrednost, ili se na svakom novom prskanju on ponovo namešta? Da li postoji mogućnost mehaničkog štelovanja pritiska ukoliko otkaže taj električni? Šta se desi ukoliko se u toku prskanja otkači kabel za napajanje sa 12V? Itd... Odgovori mogu i u temu o prskalicama, hvala unapred!

To je to za ovu godinu, a verovatno i sledecu sa kupovinom :). Regent Tukan 2 m 9 radnih tela u 3 reda, visina je skromnih 65 cm . U planu je modifikacija podizanje klirensa,drugaciji tip valjka i umesto flahova za ravnanje diskovi, ali otom potom. Bitno mi je da ove godine uradim strnista koja nisam uradio, pripremim za setvu psenice na suncokretistu i sojistu kao i jos ponegde ,a to svakako moze da radi i bez modifikacija .

2v0jtsk.jpg

14dq1dc.jpg

Duplo manje nego da sam kupovao materijal i sam ga pravio.

Послато са Lenovo A5000 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh