Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A gde ej nazovi kembridz? nije dobar?Poljostroj 23 reda, sledi pretres I priprema.
Ledina to ocisti kao iz fabrike, naravno samo da ne kvari nekom senokos.Топла препорука за чишћење дасака на овом плугу. Купи кружну шмирглу за брусилицу, и очисти до сјаја, иначе нема орања ове године са њим. Ту рђу неће очистити ни 500 јутара земље...
Честитке свима на приновама
Gde je pazaren,jel povoljan bio?Hvala ljudi. Ja mislio sonom kiselinom da premazem,pa da zuljam brusilicom..
Ne znas ti kakva je to sejalica,zato je gazda i jak kad duplo radja de ta poseje.
A gde ej nazovi kembridz? nije dobar?
- - - - - - - - - -
Nisam ni isao da ga vidim. Najverovatnije cu kupiti nov.
U selo Kruscica kod Vrsca mislim,kod jednog gazde plugovi napolje stoje zardjali i sad ajde da pitam sto ih nenamazes a on ce meni sto bi ih mazao kad sva ta rdja spadne kroz 5 metra teranja u nasoj zemlji... eto kakve sve zemlje imaТопла препорука за чишћење дасака на овом плугу. Купи кружну шмирглу за брусилицу, и очисти до сјаја, иначе нема орања ове године са њим. Ту рђу неће очистити ни 500 јутара земље...
Честитке свима на приновама
A vuce ih sa Xerionom .Ako mislimo na istog.U selo Kruscica kod Vrsca mislim,kod jednog gazde plugovi napolje stoje zardjali i sad ajde da pitam sto ih nenamazes a on ce meni sto bi ih mazao kad sva ta rdja spadne kroz 5 metra teranja u nasoj zemlji... eto kakve sve zemlje ima
4800 eura, koliko je dobar izbor videcemoNedeljko koliko je plaćen?