racunica vam je odlicna, isto tako sam i ja nesto racunao, samo sto ja svojim curkama nikad ne dajem 4-ku, nego 3-ku pomesam sa prekrupom, i tricem, i to mi ispadne kao neki finiser, inaravno koprive, kukuruz,hleb,kore od lubenica, koje prosto obozavaju, tako da malo samanjim troskove oko koncentrata
inace, mi ovde u Nisu, nemamo tu mogucnost da biramo po polu, vec kako se padne.ove godine sam uzeo 3 curke, za sebe, i 2 su curana, i 1 curka, stari su 10nedelja,i moje vise rastu nego sto se tove, ali to tako treba.Lepa se para na njih potrosi, ali jos lepsa se zaradi
p.s.kad ih budem slikao, eto slicice
inace, mi ovde u Nisu, nemamo tu mogucnost da biramo po polu, vec kako se padne.ove godine sam uzeo 3 curke, za sebe, i 2 su curana, i 1 curka, stari su 10nedelja,i moje vise rastu nego sto se tove, ali to tako treba.Lepa se para na njih potrosi, ali jos lepsa se zaradi
p.s.kad ih budem slikao, eto slicice

sad mozes da pocnes da im dajes i kore od lubenica, a ako ti nije zao mozes i celu lubenicu, prosto je obozavaju, ako imas gde da uberes i detelinu, od nje meso poprimi vrlo sladak ukus tako sam cuo
Videcemo ima li efekta!