IMT

Firma Agrogas Mladenovac,imaju sve delove za IMT i Indijske i druge proizvodjace.Indijski delovi su se dobro pokazali mada nisam imao prilike da ugradjujem njihove radilice.
 
@Muhanicar
Mozda jeste najbolje polovnu radilicu.Dobro bi bilo da bude sto starija (one su boljeg kvaliteta) i naravno da moze da izadje na prvu specijalu,maksimum drugu.
 
nemju u juselu bio sam kako imaju ja otisao nemaju a kobojagi vodi se na stanju nasao imr cena 25500
treba sutra da se cujemo nova
 
kod hoce rapida tafe oko 25000 a za polovnu jedan preprdavac moze da nabavi na prvoj specijali za 200 evra mislimd aje mozda bolje onda nova
 
Mityoo jasi li ovaj krov povišeni radio sam ili je tako fabrički? čini mi se da ovakvih nije bilo na 539 a meni bi tako nešto trebalo da se odradi na 558 pošto zbog preradjenog sedišta se često desi da zveknem glavom u plafon preko nekog razora.
mozda bih mogao i ovaj tanki da rasečem pa polako ubacim parce i podignem ga. Koliko je visok ovaj beli deo samo znaš li? Ima dobrih 15ak cm čini mi se
 
200e polovna? Sto je mnogo mnogo, mnogo je. Ne znam je li ona drugacija od one na 539 ili 542?
Drugacija je.Ona ima deblji zadnji deo radilice(onaj deo gde dolazi semering ili pletenica)

IMT 539 IMT 549

2s8gtif.jpg
2emlfzq.jpg
 
Ovi noviji 539 (unazad jedno 10 god.) koriste radilicu od 549 tj nazad imaju klasičan semering. Takodje i Rakovice 65 više nemaju pletenicu-semering preko pečurke nego klasičan semering. Ali naravno stari 539 i 549 se razlikuju tako kako je Proka objasnio.
 
@Sinisa1979
Tako je,radio sam jedan takav 539 mislim da je '94-'95 godiste.To su one "modernizovane serije" iz "srecnih vremena" kad su se za delove u IMR snalazili kako su znali i umeli.Ovaj 539 je osim "deblje" radilice imao samo po jednu oprugu na ventilima i nije imao one podloske sto idu ispod unutrasnje opruge na ventilima.Valjda su hteli da olaksaju motor. :osmeh:
 
ovo je masina od nekog sa foruma,secam se slike onih blatobrana
sretna trgovina :ppozdrav:

- - - - - - - - - -

juce mi zakucao 549 pukla radilica,e sada pitanje , koju radilicu da uzmem u zamenu dal novu rtd ili koju drugu i gde ima da se kupi, zahvaljujem na odgovorima
najbolje je novu,mani se onih gluposti sto starija to bolja :osmeh:
 
Koliko okvirno moze da me izadje usluga automehanicara za skidanje stare glave i montiranje nove koja bi bila kupljena spakovana sa ventilima. U pitanju je IMT 539.
 
Nazad
Vrh