Formula 1

Jel' ima snimak na internetu? Jel nasao neko. Ako ima posaljite link da odgledam trku nisam stigao juce da gledam
 
Shumaher se probudio i osvojio prvu startnu poziciju ali je kažnjen jer je na prošloj udario čoveka od pozada.
 
Slažem se. Doživesmo da Force Indiya prestiže red bul.tj. svako svakoga sada može prestići. Čuda su napravili sa novom tehnologijom tako da sada i najdosadnije staze mogu postati poprišta zanimljivih borbi.
 
Počela je sezona 2013!
29qazo8.gif
 
kada bi ovakva bila trka kao q1 bilo bi mnogo dobro ! ali ostaje da se vidi noćas oko 2 h nastavak treninga i pol pozicije ! na ovoj stazi može baš svako da pobedi nema kandidata*:ppozdrav:
 
Dobra taktika i vožnja Raikonena...

nije to bila vožnja : to je više bila dobra kocka (taktika) ! ali se isplatila . Jedino se meklaren pogubio , ostali svi ujednačeni , malo preticanja ali ništa posebno . Nema trke dok nepadne kiša kao na treningu , po meni trebali su završiti kvalifikacije juče,* ipak su oni *plaćeni za taj posao što rade (voze):ppozdrav:
 
Lotus nije nešto extra, al su nešto konstrukcijski strefili da nejede gume, doduše i stil vožnje Raikkonena utiče, i to je jako bitna stavka!
Kolko sam ja uspeo videti, kad su završili trku, Raikkonen-ove gume nisu ni blizu potrošene kao Alonsove, koji je imao jednu izmenu više...
 
Naj jače je danas bilo Kad je Hamilton uletio u MC.Larenov box(njegov bivši),a ovi u čudu mu mašu rukama da izlazi .A kod Red Bula dvostruka pobeda a atmosvera kao na sahrani....
 
Poslednja izmena:
pa kako neće biti atmosvera kao na sahrani ! kada je 15 krugova prije kraje veberu javljeno da je trka gotova i da čuva motor i gorivo za kraj , a sebo na k.....i način to iskoristio i obišao kolegu koi je izvršavao klubsku naredbu . Što je još interesantnije proćiće i nekažnjeno . A i u mercedusu je hamilton trebao propustiti mnogo bržeg rozberga . koliko ja znam trka formule 1 je trka pojedinaca,jedan bolid vozi 1 osoba i bez obzira što za pojedine tim0ve vozi više vozača ali oni su pojedinci, svako u svom bolidu,i trebalo bi zabraniti i kažnjavati diskvalifikacijom svaki pokušaj dirigiranja iz boksa,trke se ne voze da bi se štedilo gorivo,već isključivo da bi se pobijedilo,poslije trke na podijum idu vozači pojedinci a ne ekipe,time je sve jasno !!!!!!!!!!
 
i sa kakvom voljom oni da voze ostatak sampionata? Posle 2 trke sve nam je jasno Masa,Rosberg,Veber za sta se oni bore? Da su drugi vozaci u timovima bilo je jasno a sad kad je jos javno vozac naredjuje da se kolega skoni,preterali su....Navijam za Kimija i zbog njega najvise gledam trke.
 
Nazad
Vrh