Ministar Nedimović u zemlji čuda

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa opet imas klip kakav takav je skupice se*biljaka
nista ovde nema komicno realno
 
Malo si preterao sa tim o ratarima. Kada bi te pitali zasto si se oslonio na drzavnu parcelu da bi prehranio stoku, verovatno ne bi znao odgovor. Bolje da si svoj potencijal usmerio kako si i poceo prema ministarstvu nego sto si kukao zbog licnog primera. PS Nisi ti video sta su losi kukuruzi, ovaj tvoj je zlatan.
slazem se u potpunosti (y)
 
Nista preterao nisam vec izneo realne cinjenice. Zasto sam se oslonio na drzavnu parcelu...zato sto druge zemlje nemam niti u zakupu niti u vlasnistvu i drzava mi na ovu kolicinu stoke dodeli 6ha i mene i meni slicne umanji povrsinu za 60% da bi se ostale velike farme koje rade na hiljade hektara namirili sa jos toliko drzavne zemlje. I vi mislite uvek da je kod vas najgore... mrzi me sada da odem da slikam parcegu gde nece biti klipa.
 
kada ovo neko vidi na ytubu konta da ti hranis 30 glava iz tih 6h....ako pogledas samo svoj video skontaces sta kazem
prinos sa 3 hektara psenice,jecma ili sta si vec imao nisi spominjao-to je na tebi i spominjes samo ovih 3 od kukuruza koji uospte nisu losi za ovu godinu(verujem da nisi imao ispod 35m ozime kulture sigurno posto si u sremu)
zbog cega stocari ne seju zob nikad mi nece biti jasno
u temi lucerka imas moju parcelu gde je 5 godina isla zimska-jesenja zob ko je kako zove za stoku pa 3 god 🌽 pa ☘️
 
Da hranim sa 6 ha dobijenih i 1 hektrom privatnog zakupa. Nisam spomenuo prinos psenice jer sam dobijao cak i pretnje posle video snimak o prinosu ali sam napomenuo da hranimo ovogodisnjom psenicom.
Da sam rekao da je kukuruz dobar ili solidan opet bi me napali (kao za psenicu) kako nevalja...kad kazes da nevalja onda te napadaju da ne znas sta je katastrofa,ako kazes da je dobro onda te napadaju sto je dobro i tako u krug... ko ce vama ugoditi...
 
pa i laik kao sto nam je ministar bi video da u ovoj godini ovaj kukuruz nije los
a o stocarima koji prodaju psenicu pa kupuju mekinje sta reci a ne zaplakati
 
Продужено је до краја августа 179 динара на картицу.
Još jedno od mnogo ponižavanja poljoprivrednika, umesto da uvedu stalnu cenu 179 uz agro karticu oni produžavaju po mesec dana i još više nerviraju i ovako nervozan i bolestan (visok pritisak) narod.. Jedan od zahteva treba biti 179din do kraja godine a od sledeće da se uvede zakon o dizelu bez akciza za poljoprivrednike, svakom registrovanom domaćinstvu 80-100 litara po hektaru bez akcize ako hoće da se pokažu kao ekonomski tigar..
 
Sta ti pricas o zahtevima od kuce bas je to korektno

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
 
Ako bi još neko da nam se priključi iz Bečeja protestima neka mi se javi
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh