New Holland

Imam kombajn new holland 8060 i zeleo bih da mu ugradim jos jedan termostat za temperaturu pa da vas pitam gde je najbolje da se stavi i da li moze obican termostat da se stavi npr od imt? U pitanju je vazdusnjak dajc
 
Volim kad u oznaci tog broja stoji, pored serije, oznaka za ks kao kod jednog broja traktora. Ovako nikad ne znaš koliko je konja u pitanju.
 
Potreban mi je radionički priručnik za traktor New Holland 4835 (New Holland L65)? Ima li šanse da se negde nađe besplatno?
 
Znam za jednog TM-a 140 kojeg su jahali razni jahači i dogurao je do 9-10000 sati bez greške. Menjač je ako se ne varam kao kod prethodnika Fiata F140, delimični powershift.
 
Sta uzimas sledece?
Još se dvoumim, nisam definirao marku. Čekam odgovor na par poslanih upita.

@Gogo7441 : Jako dobro. Jako sposoban traktor za svoju snagu i gabarite. Odličan ajnšlag, jaka hidraulika, dobar raspored brzina, snaga... Traktor za sve poslove, od oranja do transporta. Kod mene je 70% sati napravio u voćnjaku pod malčerom i atomizerom što inače vuče traktor od 60-70 ks. Nije isteran i redovno je održavan, sve što se primijetilo odmah se rješavalo. Da ne trebam jači traktor za 3 m rd+sijačica teško da bih ga mjenjao. On, uz dobar plodored i organizaciju rada komotno pokriva 60-100 (pa i više) ha ratarskih površina.
 
Nazad
Vrh