Plug - osnovna tema

Ne znam gde bih postavio pitanje pa ajd ovde da pitam kakva su iskustva sa isporukom masina od MBV Vrsac firme kada kasne sa isporukom.Da li se desilo da neko nije dobio masinu.
 
Nije se to desilo nikad,kasne zbog dobavljača.Nije im u cilju da ne isporuče mašinu lepa je tu zarada.Bez brige budi samo jbg moraš biti strpljiv.
Ja sam uzimao dosta od njih ,bilo je nekad sa lagera nekad čekao mesecima ali nikad nije bilo problema da ne isporuče i ne ispoštuju cenu i ne srede sve regzlarno papire zbog konkursa ili povračaja.
 
Htep bi da cujem vase misljenje o dvobraznom plugu obrtacu imt 610 917?
I'mam 610.14 pa me interesuje da li je to isti plug samo x 2?
Hvala
 
Једни кажу да не ваља, а други да је добар и да врши радњу. Писало се овде на форуму о том ИМТ обртачима.
 
Dobro vece,moze mala pomoc? Zna li neko koja je marka pluga,znam da su zelene boje i da su se proizvodili u nekadasnjoj Cekoslovackoj? I kako li se to pokazalo? Hvala.
 
Evo slika
c9462b7c6b5948b548920769b2e9d48a.jpg


Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
 
@hrnciar,hvala. Na plocici pise agro-zet tip ph1-451. Naime radi se o dvobraznom obrtacu. Ima li ko iskustva,valja li to cemu?
 
Istina, mogao je da vuče, ali jednostavno, stignemo i sa ovim napraviti tih desetak hektara, a traktor se ne bude mučio, (imam dvije njive u dosta velikom brijegu). Bit će ovo dobro :ppozdrav:
 
Nazad
Vrh