MTZ Belarus

Kolega je vec napisao, skida se ceo taj deo iz kabine al i krov mora da se podigne jer ta dva srafa 99% imaju konta maticu pa mora da se drzi.
 
Danas zamenio crevo za gorivo i nista. Probao da odvijem cevke ka diznama u radu i na 1 cilindar ne reaguje na ostale reaguje. I pritisak iz pumpe je jako slab na 1 cilindru. Sta dalje? Nebojisa moze neki kontakt?

Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka
 
892,uradjena pumpa i dizne, vuce lemkena na 3×38 8,9 km na sat, ne oseca ga.
Iznenadio se gazda a boga mi i ja .
0db1190c4311880a22c31f72bac862f4.jpg


Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
 
Ne može tamo nikakva kondezacija da se napravi pogotovo u sred leta,neka šelna je popustila sigurno.To se i meni dešava.Ja to otvaram bar 4-5 puta godišnje zbog čišćenja.Poggledaj da nije oko slavine popustilo pa da se voda slila niz creva do mesta gde je kapljalo.Meni je slavina popustila pa sam je prebacio kod stepenica a tamo gore montirao onaj nastavka za creva.Ako ti nije jasno ,bar ti je lako da svratiš i pogledaš.
 
Bilo je sve izduvano valjda prvi put od 2011 godine praticu jer nigde da bar suzi pa da bude sumnjivo.Hocu da sredim dok ne sipam antifriz
Meni je curelo na tom malom hladnjaku za grejanje, sipala se voda pa valjda zimi kad se ispusti voda ne iscuri iz tog hladnjaka i hoće da pukne, kad si već sve raskupuso skini taj mali hladnjak pa ga proveri, ne bude to velika šupljina, tek tek da propusti malo vode a kad naspeš antifriz em će biti mokro em sve lepljivo od njega. :ppozdrav:
 
Aman Vićo, pa zar baš mora da se spusti na prašnjav beton? Neverujem da ti je to Nebojša preporučio..


Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
 
I ovako je posle toga dobila pranje i isprskana wd-om. Sa zadnje strane je bila ekoloska katastrofa. Dizne sam samo predrisao krpom. Iskreno nisam dobio nikakvu preporuku za odlaganje.

Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka
 
Skinuta pumpa i dizne. Hteo bih javno da se zahvalim clanu @nebojisa100 na izuzetnom objasnjenju kako da skinem pumpu i dizne, covek mi objasnio kao da sam pozvao brata. Svska cast. Sad idu na remont pa javljam stanje.
97ce86bed2c0aece00a63df0bf33af30.jpg
39cc6ae603ca1b5fc35bafefa86e21d6.jpg


Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka
Nema na cemu naravno, tu smo da pomognemo sta mozemo i kad mozemo.
 
Ovaj Nebojša izgleda mnogo dobar čovek. Ako budem uzimao neki veći traktor, u najuži izbor će ući Belorus, samo zbog Nebojše. Dođe popravi traktor, moja žena pregleda zube, naplati po ceni one usluge zubara na moru, kompenziramo i svi veseli. Nemoj da se čudite i pitate kakve to veze ima sa pravim morem, pa i ovde je nekad bilo more.🏊‍♂️
 
Nazad
Vrh