Budućnost sela u ovoj državi.

Da li vi stvarno mislite da ću recimo ja propasti a radim samo 15h svoje zemlje?Mogu da mi da ne kažem šta i država i predsednik sa ovom nakaradnom politikom u poljoprivredi.Treba mi još 6-7 g do prevremene penzije i šta mi mogu?Možda da mi ne daju da radim svoje. :osmeh:
A koja je fora sa tom prevremenom penzijom, mislim koji uslov treba da se ispuni
 
To je sve očekivano, ima nas svakakvih, zlobnih , ljubomornih, sujetnih, netolarantnih, glupih...Ne može se baš generalizovati, ali takav smo narod, ima oko 80% ljudi koji se mogu svrstati u dve grupe: Oni što od drveća ne vide šumu i drugi, što u svom oku ne vide balvan a u tuđem vide trn.
Jedino mi se sviđa što su svi ukopani u neke svoje rovove, čak i kad očigledno pišu gluposti, ne odustaju. Nema potrebe da se svađamo, ništa ne možemo dobiti jer nismo dovoljno pametni da priznamo grešku. Zamislite da sam ja sad pametan i kažem: Pravim baš loše poslovne poteze, idioti plaćaju arendu 350 evra/kj, šta me briga, ja ću svima ponuditi 130 e/kj, to je realno pa ko hoće-hoće...Desiće se nikad.
Slično sa kolegom Markom. Kritikuje u svom postu kupovinu skupe mehanizacije(koja nešto zarađuje i možda sebe isplati) i verovali ili ne u sledećem postu piše kako je kupio 10 novih automobila, to su ona vozila što vas prevezu od tačke A do tačke B , koštala ona 500 evra ili 100000 evra. Evo sad da napravimo socijalni eksperiment, da li ću ja priznati da sam blesav što ne odustajem od skupih arendi? Ne. Marko, jel si shvatio protivrečnosti u svojim postovima?
 
Da li vi stvarno mislite da ću recimo ja propasti a radim samo 15h svoje zemlje?Mogu da mi da ne kažem šta i država i predsednik sa ovom nakaradnom politikom u poljoprivredi.Treba mi još 6-7 g do prevremene penzije i šta mi mogu?Možda da mi ne daju da radim svoje. :osmeh:
Hahah, ovo je pobeda svih pobeda. Tako i ja razmišljam po nekad, da li ću finansijski propasti što nisam objavio ni jednu svoju pesmu koju sam pisao u mladosti...
 
Све у свему 100к евра у колима за 10так година?!...а ај једва издвојио да купим половног мерцедеса из 2012. године, а пре тога сам продао старијег и додао новац...свака теби част ако ратариш и са 40кј то све покуповао...ја дефинитнивно не радим нешто како треба...
I mi isto.Za sada smo imali 3 auta:jugo 45,Nexia Daevu pa sada Audi jaje 90 godište.Sa 19 jutari zemlje i 10 krava.Mehanizacija sva polovna.Živi se-nismo gladni,goli i bosi.Ali čitajući neke postove čovek se mora zapitati u čemu greši.
 
@olalija pre neki dana zove me covek neznam ni odakle mu broj telefona nudi mi 5h u mesto za 200 evra hektar kiriju trenutno mu radi covek iz susednog sela i placa mu 150 eura. Ja mu se zahvalim kazem mu da placam max. 150 i to je to.... ne zelim da dizem kirije jer posle i ostali cuju i to tako ide mali po malo i dodje do guse.... a i povrsina koju trenutno radim jedva stignem sam da odradim treba covek imati i granicu.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh