Pneumatske sejalice za kukuruz

Ja sam moju sejalicu isto preko MBV-a dogovorio prve nedelje januara bez kapare samo na rec i vec mesec dana je kod kuce. Sve komplet novce platio vozacu na blatobranu.
 
Neč niko vraćati ništa,to nije nikom u interesu a pogotovo državi.Uz izjavi produćava se rok još 90 dana.
Neču sad nešto da branim MBV ali realno tamo ima more mašina i isporuka ide nom stop e sad kojom dinamikom i koje mašine ne znam.
Činjenica da niko nije bio spreman za toliko broj prolaznosti za mlade.MBV je okružen sa nekoliko "nerazvijenih"opština i tamo je prolaznost bila ogromana,Samo kod nas u selu je 11 ljudi prošlo i gle čuda 10 imaju ceo ili deo predračuna iz MBV-a.
Ni vlasniku nije nije u interesu da ne proda ali jednostavno situacije je takva kakva je.
 
Kolega nema ti šta da ga braniš ili ne, jednostavno tako se neradi. Nema tu profesionalnosti ni malo nego je to u većini slučajeva čist bezobrazluk. Dinamika isporuke mehanizacije iz uvoza se zna unapred, pa nije sejalica plastična činija da može dnevno dase naštacnuje na hiljade komada.
 
U pravu si da se dinamika uvoza i proizvodnje zna unapred,al se ne zna kad je Vučko preseko 31.12 i pustio pare,ko je predvideo tu situaciju a kasnili bez malo godinu dana.
I ja sam u istoj situaciji ko i dr Gruja ,nije mi svejedno al kad odeđ tamo vidiš da i od njih mnogo stvari ne zavisi.
Sad sam naručio žitnu sejalicu al IMT ne smem prodati.
Čovek kod nas je dobio jednu lepu, zelenu,kvalitetnu prikolicu jednostavno su mu rekli da je u avgustu na redu i kraj.Firma mnogo većeg renomea a zamislite iz zemlje centra srpskog sna,Nemačke.
 
Po konkursu za mlade cekam jos od njih kratku tanjiracu i prikolicu. Tanjiraca je od Februara tu ali jos nije doterana u dvoriste. Javljeno im je u prvoj dekadi Januara da smo prosli na konkursu i rekli nam da za prikolicu treba cekati 2 meseca. Sin je bio prekjuce do njih i kazu da je prikolica stigla i priprema se odnosno montiraju tockove i sta vec kako je dosla iz transporta.
Nadam se ovih dana da ce ih isporuciti.
Neverovatno koliko su puni masinerijama. Receno mi je da je bilo nemoguce imati sve na stanju sto je i normalno za shvatiti.
Samo prikolica oo konkursu za mlade trebaju 200 komada isporuciti.
Pa ni ti Turci ne proizvode samo za MBV i za Srbiju.
Tako da cisto sumnjam da im nije u interesu da u sto kracem roku isporuce robu ali zastoja sigurno da ima i od proizvodjaca.
 
Da Peet, ima i tu istine, ali onda nisu trebali i dalje da prihvataju nnarudzbine- ako ne moze Turska fabrika da stancuje toliko koliko Srbija kupuje Naravno pricamo o sejalicama. Fora je sto morate da razumete trgovce, njima je u cilju da sklope dogovor i da prodaju. Roba ce stici kadtad, ali setva nije tako fleksibilna.
Da sam dogovorio sa doticnima u februaru sejalicu (nije mi bilo obecano, ali mi je receno da najvwrovatnije stize do aprila), posejao bih limburga meseca. Ovako, nasao sam slobodnu Irtem, upravo treba da mi stigne.

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
Tako su i meni rekli za sejalicu i rasipac isporuka sredinom marta. Ja nisam hteo da cekam i rasipac uzmem na drugim mestu a sejalicu polovnu, radice2-3 sezone. Firma sa tolikim kapitalom hvale se na sva usta a nemas dve masine na stanju od 10000e? Mani se covece.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
 
Ne hvata ili skidaci smaknu seme sa ploce?
Ako ne hvata, puklo crevo, tarni prsten...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh