Nema krivljenja, jedino ako opaučiš u nešto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Волим да попијем па се замислим...Neces valjda grunt da se sav iskrivis kako bi glavu drzao u pravcu markera
Posle jednog kruga okolo vec mozes proceniti razmak izmedju vrha haube i traga markera a ne posle toliko godina sejanja i to rastojanje drzis, a i traktorsi tocak mozes gledati kud gazi iz sedeceg polozaja a da se ne iskrivis.
Hoce da zaglavi se zrno u plocama. Ako farbas sam seme moras ga dobro osusiti ,ploce svake sezone skinem i ocistim nalepi se otrova ,za bekera najbolje je kupiti gotovo zasticeno seme onda po par godina ne moras skidati ploce ,takodje i hoce onaj noz za skidanje semena da se potrosi pa treba ga zamenitijel zna neko mozda sta moze da bude sa becker sejalicom,baca mi retko narocito krupnije seme.
D2 u jednoj tabeli pokazuje 22.5 cm, a u drugoj 21cm.
Tacno cu morati probati u dvoristu.
kod mene nece da se zaglavi svako zrno pa rupa bude prazna nema sta da ispadneHoce da zaglavi se zrno u plocama. Ako farbas sam seme moras ga dobro osusiti ,ploce svake sezone skinem i ocistim nalepi se otrova ,za bekera najbolje je kupiti gotovo zasticeno seme onda po par godina ne moras skidati ploce ,takodje i hoce onaj noz za skidanje semena da se potrosi pa treba ga zameniti
Koliko dugo si vlasnik bekerakod mene nece da se zaglavi svako zrno pa rupa bude prazna nema sta da ispadne
od pre neki dan,zato pitamKoliko dugo si vlasnik bekera
Jbg,moras da razumes koriste je za prevoz vakcinaDr Grujo moja prikolica je već dva meseca na putu
Dobri samo malo pazi posto jednu cenu kaze na telefon a kad odes a ono druga cenaZna li neko kakvog su kvaliteta delovi u Metaloradu.
Evo ti ove tabeleImam jednu nedoumicu. Govorim o plocama sa 22 otvora. U tabeli od Nodet pise da je kombinacija 3C=21cm.
U istoj kombinaciji u tabeli od Olt pise isto da je 3C=21cm.
E sad u tabeli od Olt gdje pise i posijan broj biljaka, kombinacija 3C= 19.6cm.
E sad zna li neko koliko je tacan razmak 21 ili 19.6?
Kad pogledam razlika posejanih biljaka bude oko 5000, sto nije malo..
Zamislis se ili se iskrivis?!Волим да попијем па се замислим...
Ma jok za vakcine! Talianova prikolica se koristi za transport iz Turske ovih manjh sto uvozi MBVJbg,moras da razumes koriste je za prevoz vakcina
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk