YTO

  • Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Odneseš kod strugara da ureže žljebove gde su ona ispupčenja na oba dva i staviš oring gumice i neće više nigde.
 
Ne znam sta cu sa mojim. Dva puta vec remontovao, i jako tesko pali traktor. Treba da je akumulator u top stanju da lepo upali.

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
 
A je l' ti mrsko da okačiš sliku anlasera? Nama su pokušali da uvale neki stari tip anlasera koji nije imao snage da zavrti motor čim temp ode u minus. Nazvali, prijavili kvar, čovek došao i stavio anlaser kakav ga i sleduje (nov tip) i nema više zime.
 
Stavicu sliku ujutru. I moj je palio u decembru kad smo orali na -7 ali sad ne znam koji mu je andrak. Promenili cetkice, caure, obradjen rotor ali sporo okrece. Izgleda da ce morati nov.

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
 
I kod mene je sporo okretao i kada sam očistio šmirglom sve moguće spojeve na krajevima kablova, vrti kao preporodjen. Takodje sam tada izbacio i prekidač mase. Od tada radi perfektno. Probajte i to, možda pomogne.
 
Stavili smo nov kabal mase i nov kabal za struju, nove kleme. Opet isto, nemam pojma gde je greska.

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
 
E dalje neznam da pomognem :sta:
Inač ja danas vario čaure na kuglama poluga . Popucale su pa je htela kugla da ispadne. Još me čeka zavariti auspuh jer vidim da je napukao i takodje moram promenuti gumena creva na hladnjak ulja motora jer su dosta ispucana.
 
Jel imao neko problem sa sajlom ručnog gasa na 904 ili sličnom modelu? Često puca, godišnje ih dve promenim.
 
Nazad
Vrh