Ugradnja hidro volana

Jeste rezevar je najvisa tačka.Volan mora raditi iako motor neradi inače ima problem .dalje ta pumpa krilna sa putničkih auta je po principu i mehaničkom svojstvu ista ali je manjeg kapaciteta i za te norme ugradnje na traktore nije baš za pohvalu te su pumpe malog kapaciteta igrom slučaja sam na CAT utovarivačima drzo takve pupe od 250 L u minuti pa sta kazeš da amerima predlozimo da stave pumpu od golfa posto je jeftinije kazem da rade al da neidu dugo pa ko šta voli nek izvoli .jos da dodam jes prošao kad pored belorusa gde je rezervar gde je orbitrol.
 
Poslednja izmena:
Slabo se družim sa rusima ovde ih nema mada ruski pričam sasvim solidno. Zato ti i kažem da nisam razumeo. A inače znam dva čoveka koji su me ubedjivali da im novi 560 iz fabrike nije hteo ugašen da mrdne volan i da ne ugradjujem. Za divno čudo kod mene radi,teško ali ide.
Neću da se ubedjujem ali ima dosta ljudi koji su ugradili POLOVNEpumpe od auta i još uvek rade a znam da su nekima nove zupčaste pocrkale. I original petoletkina za imt je krilna a mala razlika u protoku se nadomesti pravim odabirom klipa i orbitrola. A i nije problem dati 10-15€ u 10 godina za drugu pumpu
 
Te pumpe ce bez problema raditi ako se pravilno ugrade.
Znači da se ne pretegnu kaišem, ako se pogone tako.
Na putnickim vozilima su ugrađene pravilno, i traju celo vreme trajanja vozila.
 
Jel moze da mi kaze neko koliko bi snage pumpa uzela motoru, mislio na ursusu 335 da uradim hidraulicni volan, mada je i ovako slab jos kad ga pumpa optereti...
Cak sam nabavio pumpu i klip, polovno, a orbitrol bi dosao nov.

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
 
Kod mene IMT539 ne osjeti pumpu cak ni na totalnom leru,nece je ni Ursus osjetiti sigurno,male su to pumpe.

Sent from my A6 using Tapatalk
 
Mislim da je od fapa 14 14 pumpa inace lako se vrti rukom. Kad stavim prst na dovod remenica ne moze da se okrene.
Po tome bih rekao da je ekstra dobra.

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
 
Imam od fapa pumpu, kompresor koji je zajedno sa pumpom (ne znam kako) i rezervoar sa crevima za hidro volan.... Da li to moze da se namesti na traktor i ako nekom treba bilo bi za prodaju?
 
Nemaš brige ja sam ugradio na ursusa od mercedesa zf pumpu i radi savršeno traktor je ne osjeti.
 
attachment.php
attachment.php
 
Imam i ja takvu, mislim da na nju ne moze remenica da se montira.

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
 
Ima ja tih pumpi u "fri šopu" nekoliko komada, sa remenicom sa dugim vratom, bez remenice kao kolege zektor, fapovih sa remenicom, posuda za ulje, itd. Samo kažite šta treba sve ima da se nabavi.
Može i slika ako nekog intresuje(slikanje je džabe samo se slike plaćaju:osmeh:).
 
Nazad
Vrh