talianu
Član
Ma uzeli pare unapred za izvoz,počelo svašta da se šuška pa brže bolje da se osiguraju ako ne ispoštuju količinu platiće penale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nisi pogresno napisao godinu?Brao sam i ja 25-og Avgusta 2014 godine.Ne ponovilo se nikada više.
Terminska prodaja je isto prodaja na zeleno,e verovatno su ga prodali po dobroj ceni pa oce da se osiguraju ,mozda se boje vecih igraca koji mogu ponuditi 18 il 19 druge logike nema.Imaju terminsku prodaju krajem novembra.... Nisam mogao da skontam sta je to .... Ostala nezavrsena prica.... Izgleda da je sve vezano za kolicine robe koliko ko uspe da otkupi na zeleno. Psenica se uveliko izvozi prazne se macini za kukuruz....
nemogu da razumem da samo kolicina nasih proizvoda igra ulogu u ceni, a svabo napravi milion auta i tamo cenu odredjuju inputi. sta su nama inputi pali sa neba?
Da li je tablica primanja kao sto sam naveo u postu 21476? Da li ti je cena vezana za euro? Ti uslovi koje sam naveo i euro klauzula su navedeni u ugovoru. Jedino troskovi susenja udu po tablici otkupljivaca i to ona koja vazi za sve koperante.Danas resio 20 vagona kukuruza rod 2016 po 16rsd sa pdv.E dali sam odradio dobro ili ne videcemo na jesen.
Desava li se sta sa cenama kukuruza,soje nesto su se svi ucutili strah me nesto od tisine