KishRobert
Prijatelj Foruma
varstroj nije neki bog zna kakav kvalitet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nekazem da jesta ali mislim da je bolji od enhela i tako nekih aparataKishRobert je napisao(la):varstroj nije neki bog zna kakav kvalitet.
kod mnogih aparata manje snage se ugradjuje plasticna vodjica za zicu kroz kompletan rukohvat(crevo) to treba izbaciti i ubaciti metalni(recimo moze od pancira za kocnice od bicikla samo da se kupi na metar)i posle nema da zaglavljuje zica.mirmag je napisao(la):Meni se taj problem desi samo kada je dizna prosirena(za zamenu), kada je crevo suvise savijeno,kotur sa zicom previse stegnut na nosacu ili kada proklizava pogon zice...
probaj smanji protok gasa(da ga jedva cujes i dodaj elektrolit 20000mf)pa da vidis sta radigalki je napisao(la):i moj je co2 160 ampera varstroj i problem mi je sto nece lepo da radi sa zicom 0.8 samo pljucka a kada mu stavim 0.6 vari ko blesav e sad pitanje glasi sto nemoze 0.8
markokurjega je napisao(la):@Savoris
Ti u najmanju ruku ko da si pravio sve aparate na svetu ,
galki je napisao(la):a sta je to elektrolit, gde ima da se kupi i gde se dodaje
imas u bolje snabdevenim prodavnicama elekt.komponenti moze i manje vrednosti al vise komada.i mora da bude minimum70 volti plus ide uvek na rukohvatgalki je napisao(la):a sta je to elektrolit, gde ima da se kupi i gde se dodaje
kinez je napisao(la):varenje na jednu fazu sa 3,25
130AAntonio je napisao(la):Elektroda dobra, malo prejaka struja i trebalo malo sporije ići da ljepo i ravnomjerno zatopi zavar.
Sa kojom si amperažom to radio?
neznam rale samo jedan kotao sam vario i to jedva dva dana sam se zez..ao.ako mislis da mogu da ti pomognem nema frke zoviRale 83 je napisao(la):Za ovaj var sa sljakom na njemu nemam reci , vidim da je zavrsni var , sto znaci da je i provar bio dobar , amperaza nije prevelika , neukopavase var u materijalu , provar je jeca amperaza al naravno treba postici zadovoljavajuci koren vara.
Post je spojen: [time]1291216821[/time]_________________________________________________
Mogulite pozvati zimi na ispomoc ako mi padne neki remont kotla