Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad kupujes one spojeve sto idu jedan na kablu a drugi na traktoru, kupi ih u prodavnici auto delova i dobices u pakovanju i semu standardnog povezivanja. Ja sam tako radio. Ako kupujes na pijaci, em nisu kvalitetne, em nema nista obelezeno na njima....dukej je napisao(la):Da li neko ima šemu povezivanja svetlosne signalizacije za prikolice? Mislim na raspored žica u konektoru. Kad god od nekog uzmem prikolicu ne pasuje instalacija pa još ako su dve prikolice od različitih vlasnika uvek neka druga kombinacija. Treba mi kako je standardno pa da tako namestim kod mene na traktorima i prikolicama.
Branko je napisao(la):Pogledaj u MTZ temi onaj grejač što je danger ugradio.
To ti je najbolje rešenje za hladne dane.
Kupi kvalitetnije, i pazi da budu mesingane(unutrašnji deo) i neće im ništa faliti ni da uđe voda u njih! Eno je visi između točka i menjača, i blata i vode i svega dobije i ništa joj ne fali!North ARMY je napisao(la):To su i cale i teca rekli,ali opet imaju i one malo lufra,pa onda njih spakovati u neku kutiju??
Raspored za sedmopolnu uticnicupanonstib je napisao(la):@dukej
Postoje dva tipa uticnica petopolna i sedmopolna:
Petopolna Sedmopolna
L- levi zmigavac L- levi zmigavac
R- desni zmigavac R- desni zmigavac
31- masa 31- masa
58- pazicija 58- desna pozicija
54- STOP svatlo 58l- leva posicija
54- STOP svetlo
54g- STOP svetlo
Da bi sve prikolice funkcionisale vezite kao petopolnu uticnicu i sedmopolnu.