Setvospremači

Mi sa Ursusom c-360 vucemo 2,5 m sa duplim rotorima, 4 brzom ide, nekada malo zagusi gde je bas mekano ali brzo vrati turazu.
 
Za njihove tanjirace se zalili? U top 3 su od privatnika kod nas, ovde u okolini ih ima dosta i razni traktori i razni kocijasi ih voze a zemlja svakojaka pa nisam cuo prituzbe.. Mozda je i do sofera malo..

Na forumu sam citao da se neko zalio. A i ja sam imao problem sa pucanjem diskova, na ramu nije popustila nigde, a i krivila mi se navojna sipka za stelovanje. Od kada sam presao na Gard tanjiracu sa debljinom zida 8mm I diskovima 610mm tih problem nemam.
Doduse Consum je lepse sitnila zemlju i biljne ostatke, sto zbog manjeg razmaka medju diska, sto zbog rotora nazad. Ali je zato u suvoj zemlji samo poskakivala, a Gard tone i u suvo.
 
Bilo je par pucanja rude u početku,bio valjda tanak zid cevi,samo tu manu sam čuo i video kod njih...A to su trebali već sanirati za tolke godine...:ppozdrav:
 
I moja je cini mi se kod prethodnog vlasnika bila ojacavana na rudi, nekim flahovima.
U svakom slucaju za Ferocoop, Minav I IMT Boljevac je izmisljena. I takvih I'ma kod mene, a sve su pucale, na osovinama I gredama. Izvinite za off.
 
Hvala svima,treba da stigne i jedan manjii traktor ,pa cu probati s njim,ako odgovara uzecu ga za ove sitne parcele...
 
Gde mogu da se kupe povoljno novi rotori (flah) sa ili bez nosaca ?? Razmisljam da li da kupim gotove ili da pravim (s tim sto bih morao kod nekog varioca).
 
Kolika je max sirina spremaca sa duplim rotorima za traktor od 55ks,imam u ponudi jedan sa duplim rotorima od 2m
2.5 ferocoop i 560 ide dobro..
e1fe61db79ea7569c7a7cc85473b1c08.jpg


Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
 
Ja sam sa Satexom zadovoljan ali je sistem rotora daleko bolji kad Consuma.
Ajde mi nadjite da menjam Satex 4m za neki veći.
 
Ako misliš na Satex-ove polugerminatore, ima čovek u selu kod nas od 4 m i vuče ga sa 1021.3.
Nešto nisam oduševljen kako radi. Ili gazda ne ume da ga našteluje kako treba...
 
Ima i kod nas jedan Satex-ov polugerminator iskreno nisam gledao kako radi vuče ga Class 140ks
 
Ja sam nasao neki sto pravi tu jedan covek selo pored moga.Znaci prednjo valjak nije ko kod satexa da gura vec se vuce malo je ka unutra stavljen i svidna mi se sto nema cevi u valjcima tako da ne teze moze da dodje do zagusivanja.
 
Nazad
Vrh