ZMAJ kombajni

jel zna neko gde ima rasturen kombajn 142 treba mi limarija iznad slamotresa i leva strana kod motora
 
Ovako imam pitanje kakav hladnjak ide za motor IMR S 46 dali ima gdje u srbiji za kupit i koliko i ako netko zna koliko vode u njega stane ?
 
Ma ja imam neki hladnjak u koji stane manje vode i diže mi se temperatura kada sam vidio koliku zmaj ima elisu i koliki je taj hladnjak shvatio sam šta je moram novi uzet ne vrijedi mi ništa drugo .. !
 
Spreman za suncokret:
2wgc7ir.jpg
 
Kupio ja danas novi auspuh sa S 46 motor kad ono neki nakrivljeni pitam prodavaća kaze to je za motor imr s 46 koji je u zmajevima 142, dal on mora biti nakošen, ja sam ga postavi da stoji na zadnju stranu nakrivo zašto je to tako i jel sam dobro postavio ?
np4b2t.jpg
 
Obično se montira da ta krivina ide prema komarniku od hladnjaka a pošto toga kod vas nema onda može i ovako,zašto da ne.Recite mi da li na auspuhu ima i sakupljač varnica?
 
Sakupljač stoji na vrhu auspuha,oblik kao limenka otprilike samo što ima sitne rupice na sebi.Na slici se ne vidi komarnik.
 
Nema to za iskre ima unutra prihušivać evo slika komarnika dal ima razlike ako je okrenut prema komraniku i zašto je nakoso jer nevalja kada je pod 90 stupnjeva ?
Ako mislimo na isti komarnik ovaj od hladnjaka ?
149a2c9.jpg
 
Tako je na taj komarnik sam mislio.NE znači da sam u pravu ali kažu da se okreće prema komarniku da bi ga izduvni gasovi čistili.Ja sam imao na svom kombajnu tako okrenuto i sem začađenosti nisam primetio da on nešto čisti.
 
Pozdrav svima. Ako moze jedno pitanje,radi se o zmaju 141 motor s 46 koji je do skoro radio kao pcela ali je od nedavno poceo da neravnomjerno radi (frfla) sto se u kabini i ne cuje ali ako se nalazis iza ili sa strane to je jako izrazeno. Nema dima na aspuh dok nezafrfla ili trokira. Interesuje me da li je ko imao ovakav problem i da li ga je sam rjesavao ili se pumpa mora skinuti i nositi kod majstora a onda je mozda bolje kupiti novu ako je do nje uvopste problem.
 
Kod mene je radio malo mrljavo prva stvar podesili paljenje i odnjeli pumpu na reglažu kod mene su u pitanju bile i 2 dizne obe su ranije bacale također ih je bošista naštimo a na pumpi je mjenjo regulator i oćistio ju !
 
Kolega ima problem sa 171...u zetvi mu uzasno sporo otvara lulu za kipovanje...pumpa gura sve kako treba samo cilindar od lulue otvara 2,3 minuta...culi smo da im je to boljka,a kako tu boljku ukloniti??zna li neko?

Pogledajte kakve prigušnice ima.Treba da su 0.5m a ako su manje lula ide sporo_One se nalaze na klipu gde se zavijju creva.
 
Nazad
Vrh