MTZ Belarus

Od cega su tegovi od IMT-a??? Cini mi se da sam negde video Belarusa 820 sa dva reda tegova od po 20kg i to fabricki tako odradjeno... Da li ste videli nekad takav 820??? Vise nemogu da pronadjem te slike...
 
Sad mozete farove da skinete,svakako nisu u funkciji ovako...ili cim padne mrak skidate tegove?ovako ne verujem da ce valjati.
 
Tegovi su od IMT-a. A sto se tice farova rade i dalje... malo slabije na oborenim svetlima a na dugim isto kao i bez tegova.
 
Ni kod mene nema kutije... :sta: Izgleda da je to bilo koja ostane ostala je koja je skinuta ide u posebnu prodaju... Kao i protiv pozarni aparati i prva pomoc...

moj komsija kad kupio nov 920 dobio i prvu pomoc i protiv pozarni aparat... Na njegov traktor sam i video gde je ugradjivan PP aparat pa stavio na moj.. Sad vidim da se to vise ne daje...
 
Pa zavisi ako im trazis .Ko se buni i trazi dobije full opremu,a ko cuti dobije samo osnovni paket :haha:

Dobro je dok je i osnovni paket... Meni Imt 539 prodali bez sedista!!!!!!!!! Moji kazu kako nema sediste nov traktor prodavac kaze nema i kraj..!!! Moj cale otisao kupio sediste pa doterao traktor... :haha:
 
Mi smo kupili 2 MtZ-a nova .892 sam kupio u Almex-u i nisam dobio tegove na zadnjim tockovima (ja mislim da je moj jedini traktor bez tih tegova) i nisam dobio onu kutiju sto ide sastrane ,a i na 1221 nisam dobio onu kutiju,a sto se tice ostalog alata ,dobio sam pun dzak.
 
Stric je 1999g kupio novog mtz 82.1 u mbv Vrsac,tada se davao pun drveni sanduk delova,kljuceva,pumpa,mazalica.A ja sam 2003g kupio mtz 820 u agrovojvodini par nekih kljuceva neznam ni za cega su,filteri,kais.
 
Prvo proveriti elektriku elekrto ventil,relej ili osigurač. Ove jeseni kod mojih drugara je bilo sva tri slučaja koje sam naveo.
Mislim da je onda u pitanju kvar na onom ventilu ispod kabine danas nesto gledao i probam i vidim da kad je zgazim ona creva od ventila ne dobijaju ulje,da se poore jos koji hektar pa pranje i rasklapanje.
 
Nazad
Vrh