IMR - Rakovica

To se meni desilo pukla je ta civija ili kako vec se zove i pedala propada aa nista ne ukljucuje... Odatle pocni sa trazenjem...
 
Odvi ta dva srafa i skini tu polugu koja ukljucuje blokadu i lakse cas vratiti novu civiju na mesto.. Tako sam ja uradio..
 
Nije nista tesko ali ja mislim da ce da ti zasmeta jedna cev od hidraulike moraces i nju da skines pa tek papucicu blokade..
 
Mora da se skine ta cev sa hidrauluke ali moras u nesto da hvatas ulje posto ce da toci na tu cev, i polako kad budes vracao cev mora lepo da se uklopi da ne curi ulje.
 
Moze na licu mesta ali ja nisam mogao da izbijem staru civiju,a i dodao sam parce rebrastog gvozdja da lakse mogu da zgazim papicu blokade...
 
Problem danas resen,zahvaljujem se svima koji su mi pomogli.Morao sam da skinem papucicu jer nisam mogo na licu mesta da izbijem osigurac,ali nista komplikovano.Zbog jedan osigurac,celo jesenje oranje sam orao bez blokade,mislici da je unutar deferencijala neki problem,ali jbg.skola se placa.:ppozdrav:
 
Samo da si ranije pitao... Ja sam odmah provalio jer sam podigao rukom papucicu do kraja gore i vratio dole i ustanovio da je tu problem mnogima sam resio taj problem na njivi,ali ni kod mene nisam mogao da izbijem na licu mesta pa sam skinuo a i dobro je doslo to sto sam skinuo jer sam navario parce rebrastog lima i sad mi je lakse kad treba da ukljucim blokadu... :ppozdrav:
 
Treba mi horizontalna osovina hidraulika za R65,sto ide u blok,na koju se kace ramena poluga...ako neko ima za prodati ili ako neko zna telefon neke prodavnice rez.delova gde bi to mogao pronaci...zvao na nekoliko mesta,nemaju.svaki broj je dobrodosao.
 
Ima u Petrovcu na Mlavi ali ti je daleko pre izvesnog vremena jedan moj poznanik zamenio i znam tacno gde je kupio ali daleko ti je.. Dacu ti broj ako ne nadjes mozda moze da ti poslaje...
 
Treba mi horizontalna osovina hidraulika za R65,sto ide u blok,na koju se kace ramena poluga...ako neko ima za prodati ili ako neko zna telefon neke prodavnice rez.delova gde bi to mogao pronaci...zvao na nekoliko mesta,nemaju.svaki broj je dobrodosao.
probaj na ovaj broj prodavnica ferguson Pancevo peca ja vlasnik 0638080426
 
Moram da radim generalku na R-65 DW. Najveća muka je koje delove ugraditi. Ako neko ima savet ili preporuku unapred zahvalan.
 
da li postoji mogucnost merenja pritiska ventila hidraulike na r65 u kucnoj radinosti?
da li se taj postupak moze izvesti preko aparature za dizne?imam opciju da dam svoju plocu sa ventilima,za staru plocu sa novim nastelovanim ventilima-120 eura?
 
Mislim da postoji. Nisam to nikad radio ali pokušaj da izmeriš tako što ćeš odvojiti cev koja ide prema spoljašnjoj hidraulici-razvodniku i na nju priključiš manometar. Ulje preusmeriš sa 17 ključem i ručicom za dizanje poluga prema gore, upališ traktor i očitaš pritisak(trebalo bi da je nekih 210-215 bari).... Znaš postupak preusmeravanja,zar ne? Btw šta se dešava sa hidraulikom tj pločom kad moraš da je menjaš?
 
Nazad
Vrh