Jagode

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ sopot

moja mejl adresa je kozlica@gmail.com pa mi posaji tvoj plan prehrane ako ti nije tesko i program zastite jer nisam uspea da pronadjem sa slikom kako si mi napisao u poruci. Veliko HVALA!
 
@moja lova

DRuze ako nisam zaboravi ti si pitako ako se beru jagode :), gledano rvo moras da se odlucis za koje triste beres i kakvi su ti kupci, ako beres za izvoz naravno da mora da bude malo jaca, ne mora da znaci da trebaju da budu zeleni vrhovi samo da jagoda bude malo svetlije boje a ako beres za pijacu tu se trazi zreliji plodovi jer to odmah ide na prodaju ne ceka se po 3-4 dana dok ne dodje do pijace sto je prica za rusko trziste. Tako da ti vidi koja ti je ciljna grupa pa tako beri.
 
@boomsyte,

vidim da si u jednoj poruci oko branja jagoda spomenuo Rusko trziste pa me zanima preko koga ili kojim putem se kod nas dolazi do istoga. Da li moras biti deo nekog udruzenja za otkup jagode ili na Rusko trziste mozes izaci sam i koja je to kolicina koja je potrebna da bi se ostvarila saradnja sa Rusima?
 
@kozilica

Pa ja saradjujem sa rusima vec 6-7 godina i vrim otkup za njih, da bi se ostvarila neka saradnja sa njim moras imati minimalnu kolicinu 18t u 2 dana, zato oni i koriste nas proizvodjace i kao nabavljace robe, tako da ponekad obidjemo 3 sela da bi smo kupili neku dnevnu kolicinu od 10y minimum, mada kada je berba u okolini krusevca po nekim nezvanicnim podacima ima oko 150-200h pod jagodom tako da se ponekad i dnevno izvezu 5-10 kamiona jagoda. Znaci ako mozes da sakupis minimum 5-7 tona kvalitetne jagode u tvojoj okolini mozemo da se cujemo pa da kamion dolazi i kod Vas da tovari jagodu.
 
Pozdrav jagodarima, pocela berba jagoda a sa njom i novi problemi.......
Pojavila se siva trulez jagoda u plasteniku, zanima me sa cima sada prskati i dali se kod vas pojavljuje slicni problem:haha:?
Jagode su tretirane Swicem 03. aprila.....
 
pozdrav eve i moe jagode danas slikano sorta ALBA
avlnwo.jpg
,
jsgk6w.jpg
,
jh661e.jpg
,
2q0k5rr.jpg
 
ce mi neko pomogne de gresim sa ubacivanjem.kad se ocita slika ja onaj kod iskopiram pa kliknem gore na sliku i obrisem ona htp pa nalemipim i posaljem:sta::sta: ali
 
Stisnes UBACI SLIKU , tad imas opciju UBACI DATOTEKU , kad odaberes koju sliku zelis u toj opciji , onda stisnes dolje UPLOAD i dobijes kod tipa http:// nesto i onda kliknes na to da ti poplavi , znaci s ljevom tipkom misa , pa onda desnom na COPI ili kopiraj i onda kliknes ovdje gdje pises tekst sa desnom tipkom misa i PAST ili zaljepi i to je to.

531oad.jpg

HA hA HAAAAAAA , super kucica
 
@boomsyte
Hvala ti za informaciju u vezi saradnje sa Rusima. Zainteresovana sam i bilo bi dobro da se cujemo po tom pitanju. Moj mejl je kozlica@gmail.com pa mi posalji kako na koji nacin da kontaktiram sa tobom ( telef. mob. ili mejl ) pozdrav.
 
Zna li neko u koliko se vode mesa Teldor.Pakovanje za Hrvatcko trziste ima meru,1.5L.h U 2000Lit vode.Za Srpsko trziste 1l.h u 1000lit vode.Znaci jagoda nije u cvatu ,vec se vidi zeleni plod.Karenca se krece od jedan do pet dana u zavisnosti od geografske sitine kao i duzine.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh