Soja 2017

Potpisao bih na visegodisnji prinos sa 3kj kao sto je imenjak ostvario sa Fantastom. :osmeh:
 
neznam dali ste primetili svi rezultati su iz zapadne srbije oko 100 km u krug taj deo ima najvecu kolicinu padavina znaci bez kise nistao ovo cikote je uz reku jadar 2015 je reka ih 14 puta plavila svi se mi hvalimo kako je prosle godine rodilo a niko ne spominje 2015 ako bog neda kisu dzaba
 
Baš sa Acom sam pričao,ne znam ko je nadležan ili ne prvi put sam ih zvao i Acino ime iskocilo prvo, hoću da probam wendy pa da vidim kada će biti i gde ima.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Sa Acom sam jako dobar prijatelj studirali smo zajedno u Novom Sadu, znam da se jako pohvalio sa sojom wendy da su jako dobre prinose imali prosle godine 3t+ po jutru i psenice isto prosle godine sam posejao prvi put njihove sorte za probu na 20ha graindor i sofru a isto tako ima jedan hibrid kukuruza iz fao grupe 310 isto ga jako pohvalio i porucio mi je da ga probam barem na 1lanac pa da vidim rezultate.
 
Naravno da moze. Mi sejemo sa 7.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
 
Jel ste pomerali turbinu, ovako kako je fabrički nemože da se postavi srednja baterija. Kolega ako može neka slika.
 
Pomeri se turbina malo u levo cini mi se. Lepo se to da uklopiti. Moze slika ali tek sutra, posto cu u mrak kuci.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
 
Evo slike. Prvo se srednja baterija postavi i onda se turbina pomeri ulevo tako da deo pralelograma od baterije moze da prodje pored turbine.

eb88c0fa72c3dccead8125bc933d2142.jpg


Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
 
Nazad
Vrh